Magic Camera

Magic Camera 8.9

Windows / ShiningMorning / 4135934 / Целосни спецификации
Опис

Magic Camera: Врвен софтвер за веб-камера за забава и приватност

Дали сте уморни од досадни видео разговори без личност? Дали сакате да додадете возбуда во вашите онлајн разговори? Не гледајте подалеку од Magic Camera, врвниот софтвер за веб-камера за подобрување на вашите видео разговори и преноси во живо.

Со преку 1000 ефекти на веб-камера, Magic Camera ви овозможува да ја трансформирате вашата веб-камера во виртуелно игралиште. Без разлика дали сакате да додадете смешни рамки за фотографии, фантастични ефекти за трансформирање на видео, па дури и ефекти за следење на лица и маски, Magic Camera има се. Можете дури и да прикачувате Flash/Gif емоции и анимации на видеата од веб-камери или да пишувате текстови или да сликате слики директно на видеото на веб-камера.

Но, тоа не е сè - Magic Camera исто така ви овозможува да проследувате датотеки или екрани за да разговарате со софтвер/веб-страници за емитување како вистинска веб-камера. Ова значи дека можете да репродуцирате видеа, да прикажувате презентации или да споделувате фотографии со вашите пријатели за време на видео разговор. И ако приватноста ве загрижува во јавните соби за разговор, Magic Camera ви го врати грбот - ви овозможува да ја заштитите вашата приватност користејќи виртуелни позадини наместо да ја прикажувате вашата вистинска околина.

Снимањето видеа на веб-камера со одлични ефекти е поддржано и од Magic Camera. Можете да креирате забавни аватарски слики или да снимате незаборавни моменти со пријателите и семејството користејќи ги различните филтри достапни во софтверот.

Magic Camera е компатибилен со популарниот софтвер за разговор како Skype и Live Messenger, како и со емитување веб-локации како YouTube Live и Facebook Live. Додава дополнителен слој на забава и креативност на секој онлајн разговор или пренос во живо.

Најдобриот дел? Не ви се потребни никакви технички вештини за да ја користите Magic Camera - тој е лесен за користење интерфејс што го прави достапен за секој што сака да го подобри своето онлајн присуство.

Покрај огромниот избор на вградени ефекти, Magic Camera нуди и бесплатни пакети со дополнителни ефекти што може да се преземаат и кои редовно се ажурираат. Ова значи дека секогаш ќе има нови начини за корисниците креативно да се изразуваат за време на нивните онлајн интеракции.

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за подобрување на вашите онлајн разговори и емитувања додека истовремено ја заштитувате вашата приватност, не гледајте подалеку од Magic Camera. Со својот широк избор на функции и постојано ажурирана библиотека со пакети со ефекти достапни без дополнителни трошоци, овој софтвер сигурно ќе стане суштински дел од комплетот алатки за секој страствен разговор!

Целосни спецификации
Издавач ShiningMorning
Страница на издавачи http://www.shiningmorning.com
Датум на издавање 2020-05-13
Датум на додавање 2020-05-13
Категорија Комуникации
Под категорија Софтвер за веб-камера
Верзија 8.9
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 106
Вкупно преземања 4135934

Comments: