BS1 Enterprise Accounting Free Edition

BS1 Enterprise Accounting Free Edition 2020.2

Windows / Davis Software / 24413 / Целосни спецификации
Опис

Бесплатно издание на BS1 Enterprise Accounting: сеопфатно деловно софтверско решение

Ако барате моќно и сигурно сметководствено софтверско решение кое може да ви помогне лесно да управувате со вашите деловни финансии, не гледајте подалеку од BS1 Enterprise Accounting Free Edition. Овој бесплатен софтвер за сметководство и дистрибуција на големо со повеќе валути е дизајниран да ги задоволи потребите на бизнисите од сите големини, од мали стартапи до големи претпријатија.

Со BS1 Enterprise Accounting Free Edition, добивате пристап до широк спектар на функции и алатки кои можат да помогнат да се насочат вашите процеси за финансиско управување. Тука спаѓаат главната книга, сметките што се плаќаат, побарувањата, управувањето со залихите, налозите за купување, продажните налози и понудите, анализата на продажбата, банкарското усогласување и друго.

Една од клучните придобивки од користењето на BS1 Enterprise Accounting Free Edition е неговата способност да ракува со повеќе валути. Ова го прави идеален избор за бизниси кои работат во различни земји или се занимаваат со меѓународни клиенти. Софтверот исто така поддржува повеќе даночни стапки и ви овозможува да поставите сопствени даночни кодови врз основа на вашите специфични потреби.

Друга одлична карактеристика на BS1 Enterprise Accounting Free Edition се неговите способности за управување со залихи. Со ова софтверско решение што ви стои на располагање, можете лесно да ги следите нивоата на залихи на повеќе локации или магацини. Можете исто така да поставите точки за повторно нарачка за секоја ставка од вашиот инвентар за никогаш да не останете без залиха кога е најпотребно.

Покрај овие основни карактеристики, BS1 Enterprise Accounting Free Edition нуди и низа опции за известување кои ви дозволуваат да генерирате детални финансиски извештаи како биланс на состојба и биланс на успех. Можете исто така да креирате сопствени извештаи врз основа на специфични критериуми како што се продажба по производ или клиент.

Кога станува збор за печатење документи како што се понуди или фактури, BS1 Enterprise Accounting Free Edition ве опфати и вас. Софтверот ви овозможува да печатите широк опсег на документи, вклучително и потврди за нарачки за цитати, подигање ливчиња, ливчиња за пакување фактури за нарачки за купување проверки на финансиските извештаи и многу повеќе.

Генерално, ако барате лесно за користење, но сеопфатно решение за деловно сметководство, тогаш не гледајте подалеку од BS1 Enterprise Accounting Free Edition!

Преглед

BS1 Enterprise Accounting - Free Edition обезбедува изненадувачка количина на контрола врз финансиите на компанијата и го прави целиот процес едноставен. Ова е одличен избор за мали бизниси.

Интерфејсот на програмата првично нè исклучи, бидејќи првенствено е мала лента со алатки на работната површина. Меѓутоа, откако го прочитавме упатството за датотеката Помош, набрзо ни се допадна колку е едноставна и ненаметлива програмата. Оваа едноставна лента со алатки се чувствуваше како цел оддел за сметководство на дофат на раката, од побарувања, сметки за плаќање, до залихи, продажба и нарачки за купување. Секој посебен оддел се појави како едноставен екран со мрежна шема што ги прикажува сите важни детали за производот и цената. Секој од нив го следеше истиот распоред, а прозорците можеа да се наредени да се прикажуваат или одеднаш или наредени еден на друг. Додавањето на нов производ или фактура се покажа исто толку едноставно, со мени кое практично нè води низ секој чекор. Програмата, исто така, обезбеди функција за филтер за секој оддел, што ни дозволува да избереме конкретно што гледаме користејќи специфични параметри. Генерално, програмата даде можност да управуваме со сите аспекти на деловните финансии без да нè совлада.

BS1 Enterprise Accounting е бесплатна програма. Ги остава папките по деинсталирањето. Топло го препорачуваме.

Целосни спецификации
Издавач Davis Software
Страница на издавачи http://www.dbsonline.com/
Датум на издавање 2020-05-13
Датум на додавање 2020-05-13
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за сметководство и наплата
Верзија 2020.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 24413

Comments: