GainTools MBOX Duplicate Remover

GainTools MBOX Duplicate Remover 1.0

Опис

GainTools MBOX Duplicate Remover е моќна и ефикасна алатка дизајнирана да отстранува дупликати ставки од MBOX-датотеки. Овој софтвер е одлично решение за корисници кои се борат со проблемот на дупликат е-пошта во нивното поштенско сандаче. Со оваа алатка, можете лесно и брзо да отстраните дупликати од повеќе MBOX датотеки одеднаш.

Апликацијата поддржува различни клиенти за е-пошта како што се Thunderbird, Apple Mail, Entourage, Eudora, Spicebird, Netscape, OperaMail и многу други. Најдобриот дел од овој софтвер е тоа што нема потреба да инсталирате некој клиент за е-пошта за отстранување на дупликати од MBOX-датотеки.

Една од најзначајните предности на користењето на GainTools MBOX Duplicate Remover е тоа што овозможува неограничена обработка на MBOX-датотеки одеднаш. Можете да додадете една датотека или цела папка што содржи повеќе датотеки MBOX/MBX за да ги отстраните дупликатите без напор.

Програмата е дизајнирана имајќи ги предвид и техничките и нетехничките корисници. Нуди кориснички интерфејс што му олеснува на секој да ја користи програмата без никакви технички вештини или знаење.

Друга одлична карактеристика на GainTools MBOX Duplicate Remover е неговата способност да ги зачува сите детали како тема, датум, до, cc, bcc, од стилови на фонтови за прикачени потписи на хиперврски и сл., додека брише дупликат ставки од вашето поштенско сандаче.

Софтверот нуди две опции за отстранување дупликати - во папката или низ сите папки - во зависност од вашите барања. Оваа флексибилност ви овозможува да ја изберете опцијата што најмногу одговара на вашите потреби.

Покрај тоа, GainTools MBOX Duplicate Remover обезбедува 100% безбедна обработка на вашите податоци за време на процесот на отстранување. Не мора да се грижите за губење на податоци или за оштетување на датотеки додека ја користите оваа алатка.

Овој софтвер може да се стартува на сите изданија на Windows OS како Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP и други без никакви проблеми со компатибилноста.

Достапна е бесплатна верзија на GainTools MBOX Duplicate Remover која ви овозможува да отстраните дупликат е-пошта од сите датотеки, но не дозволува нивно извезување назад во вашиот систем додека не купите верзија на лиценца. За повеќе информации во врска со опциите за лиценцирање или прашања за поддршка, ве молиме контактирајте го нашиот тим за поддршка во секое време кој ќе ве води низ секој чекор заедно со решавање на какви било прашања поврзани со нашиот производ.

In conclusion,GainToolsMboxDuplicateRemoverisaveryusefulandefficienttoolforremovingduplicateitemsfromyourmailbox.Itoffersmultipleoptionsforremovingduplicatesandpreservesallthedetailswhiledeletingthem.Theprogramisuser-friendlyandeasytouseforeveryone.Thesoftwareensuresthe100%safeprocessingofyourdatawithoutanyriskofdatalossorfilecorruption.GainToolsoffersafreeversionoftheapplicationwhichallowsyoutoremoveduplicateemailsfromallfilesbutdoesnotallowexportingthembackintoyoursystemuntilapurchasedlicenseversionisobtained.Foranyqueriesrelatedtoourproduct,youcancontactoursupportteamwhoarealwaysreadytohelpyouwithanyissuesyoumayfacewhileusingoursoftware.WeareconfidentthatGainToolswillproveyouwithanexcellentexperienceinremovingduplicatesfromyourmailbox!

Целосни спецификации
Издавач GainTools
Страница на издавачи https://www.gaintools.com
Датум на издавање 2020-05-13
Датум на додавање 2020-05-13
Категорија Комуникации
Под категорија Комунални услуги за е-пошта
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments: