GainTools EML Duplicate Remover

GainTools EML Duplicate Remover 1.0

Опис

GainTools EML Duplicate Remover - Крајното решение за отстранување на EML дупликати

Дали сте уморни да се занимавате со дупликат EML-датотеки? Дали сакате да заштедите време и напор со отстранување на сите дупликати одеднаш? Не гледајте подалеку од GainTools EML Duplicate Remover. Овој моќен софтвер е дизајниран да ги отстрани сите дупликати од EML-датотеките, вклучително и оние од популарните клиенти за е-пошта како што се Windows Live Mail, Thunderbird, eM клиентот, Outlook Express, Apple Mail и многу повеќе.

Со GainTools EML Duplicate Remover, можете лесно да вчитате повеќе EML-датотеки одеднаш и да отстраните дупликати низ сите папки или во избраната папка. Интуитивниот волшебник му олеснува на секој корисник да ракува со апликацијата без да зависи од кој било клиент за е-пошта. Плус, софтверот е 100% безбеден и добро тестиран, така што нема шанси за губење податоци или оштетување на датотеките.

Една од најдобрите работи за GainTools EML Duplicate Remover е тоа што ја одржува структурата на податоците и компонентите на е-пошта додека поправа дупликати. Не нарушува ниту еден елемент во текот на процесот, така што можете да бидете сигурни дека вашите оригинални датотеки ќе останат недопрени. Плус, големината и бројот на EML/EMLX-датотеки не се важни со оваа апликација - таа лесно може да преземе оптоварување со неограничени датотеки за да ги елиминира дупликатите.

Друга одлична карактеристика на GainTools EML Duplicate Remover е неговата компатибилност со сите изданија на Windows OS како Windows 10, 8.1, 8, 7 Vista XP и други. Откако ќе ги отстраните дупликатите од вашите ELM-датотеки користејќи го ова софтверско решение; добиените чисти копии може да се зачуваат на која било локација по желба на корисникот.

Ако сè уште не сте сигурни дали отстранувачот на дупликати на GainTools ELM ќе работи или не за вашите потреби; нудиме бесплатна пробна верзија која им овозможува на корисниците да го тестираат нашиот производ пред да донесат одлука за купување.

Во заклучок; ако барате ефикасен начин да ги отстраните дупликатните е-пошта од вашето сандаче, тогаш не гледајте подалеку од моќното, но сепак лесно софтверско решение на GainTools!

Целосни спецификации
Издавач GainTools
Страница на издавачи https://www.gaintools.com
Датум на издавање 2020-05-13
Датум на додавање 2020-05-13
Категорија Комуникации
Под категорија Комунални услуги за е-пошта
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: