ZookaWare Free

ZookaWare Free 5.2.0.15

Опис

ZookaWare Free е моќен комунален софтвер кој скенира за следење колачиња и непотребни датотеки во Windows, Chrome, Firefox, Edge, Internet Explorer, Opera и 22 апликации. Овој софтвер е дизајниран да ги направи вашиот компјутер и интернет побрзи, побезбедни и без грешки. Со неговите секции Optimizer, Tuneup и Tools кои се 100% бесплатни засекогаш со алатки за обезбедување и оптимизирање на вашиот компјутер до неговите врвни перформанси.

Делот Optimizer на ZookaWare Free ги прикажува деталните спецификации на вашиот компјутер за да ви помогне лесно да ги дијагностицирате проблемите со вашиот компјутер или да помогнете да се оптимизира за критични апликации како што се игри. Исто така, ви помага да ги пронајдете и отстраните несаканите програми на прелистувачот во Chrome, Firefox, Edge, Internet Explorer и Opera со оценки за добри, непознати и несакани програми.

Секцијата „Tuneup“ на ZookaWare Free помага да го вклучите вашиот компјутер со алатки како што е дефрагментатор на регистар што не е вграден во Windows. Дефрагментирањето на вашиот регистар може да помогне да се решат грешките и да се направи вашиот компјутер да работи побрзо.

Делот Алатки на ZookaWare Free е напреден дел со функции како Системски извештај кој ви прикажува сè што работи на вашиот компјутер со функцијата за оневозможување со еден клик, што е корисно за наоѓање и отстранување непознати проблеми со шпионски софтвер. Можете исто така да ги прегледате вашите услуги и процеси на Windows или безбедно да ги распарчите датотеките користејќи бришење од воено одделение за да ги нема засекогаш.

ZookaWare Pro додава скенер за шпионски софтвер, автоматско ажурирање на средството за чистење на регистарот, автоматско секојдневно скенирање на поддршка од Америка, поддржана со 60-дневна гаранција за враќање на парите! Со преку 500 илјади фанови на Фејсбук ширум светот од 2004 година, се надеваме дека ќе ве додадеме како наш најнов обожавател!

ZookaWare ги обезбедува компјутерите ширум светот од 2004 година. Месечните ажурирања доаѓаат со нови функции и поправени грешки засекогаш бесплатни за сите корисници што го прави одличен избор за оние кои сакаат нивните компјутери да работат со врвни перформанси без да трошат пари на скапи софтверски решенија.

Со својот кориснички интерфејс и лесни за употреба алатки ZookaWare Free му олеснува на секој, без оглед на нивото на техничка експертиза, да ги одржува своите компјутери непречено и ефикасно, додека ги чува безбедни од закани од малициозен софтвер онлајн!

Целосни спецификации
Издавач ZookaWare
Страница на издавачи http://zookaware.com
Датум на издавање 2020-08-20
Датум на додавање 2020-08-20
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Одржување и оптимизација
Верзија 5.2.0.15
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања Windows Vista, 7, 8 or 10
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 78

Comments: