Hohner Harmonica Tuner

Hohner Harmonica Tuner 5.0.1123

Windows / Dirk's Projects / 3246 / Целосни спецификации
Опис

Ако сте свирач на хармоника, знаете колку е важно да го одржувате вашиот инструмент во склад. Hohner Harmonica Tuner е софтвер за забава што им овозможува на сопствениците на хармоника лесно да го нагодуваат својот инструмент. Овој уникатен софтвер може да ги намести и единечните и двојните трски подесени во тремоло, што го прави задолжителен за секој сериозен свирач на хармоника.

Процесот на подесување е лесен за учење и е јасно објаснет во видеото за упатство што доаѓа со софтверот. Дури и ако никогаш претходно не сте дотерале сопствена хармоника, овој софтвер ќе ве води низ процесот чекор-по-чекор. За кратко време ќе можете да ја натерате вашата хармоника да звучи како што сакате.

Една од најуникатните карактеристики на овој тјунер е неговата способност да ги мери двете трски истовремено заедно со отчукувањата на звукот. Ова го прави многу лесно прецизното нагодување на отчукувањата, што може да биде многу тешко кога ги подесувате двете трски одделно една од друга. Со овој тјунер, ќе можете да ги поставувате вистинските отчукувања лесно и прецизно секој пат.

Hohner Harmonica Tuner е дизајниран специјално за хармоника и е опширно тестиран од професионални музичари. Тој е точен, сигурен и лесен за употреба - се што му треба на музичарот кога го штима својот инструмент.

Без разлика дали сте почетник или искусен играч, овој тјунер ќе ви помогне да го подигнете вашето свирење до нови височини со тоа што ќе се погрижи вашата хармоника да звучи најдобро секогаш кога ја свирите. Па зошто да чекаме? Преземете го Hohner Harmonica Tuner денес и започнете со подесување како професионалец!

Целосни спецификации
Издавач Dirk's Projects
Страница на издавачи http://www.dirksprojects.nl
Датум на издавање 2020-05-13
Датум на додавање 2020-05-13
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Музички софтвер
Верзија 5.0.1123
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања USB microphone
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3246

Comments: