Dirk's Guitar Tuner

Dirk's Guitar Tuner 3.4.1002

Windows / Dirk's Projects / 309 / Целосни спецификации
Опис

Dirk's Guitar Tuner е моќен и лесен за користење софтвер кој ви овозможува брзо и прецизно нагодување на вашата гитара. Без разлика дали сте почетник или искусен музичар, овој тјунер е совршена алатка за да се осигурате дека вашата гитара звучи најдобро.

Со Dirk's Guitar Tuner, можете лесно да ги наместите и акустичните и електричните гитари со леснотија. Софтверот автоматски ја детектира белешката што треба да се прилагоди и ја прикажува на вашиот екран, со што е лесно да се види што точно треба да се прилагоди.

Една од клучните карактеристики на Dirk's Guitar Tuner е неговата точност. Софтверот го прикажува отстапувањето на тонот во чекори од 0,5 центи, осигурувајќи дека вашата гитара е совршено во склад секогаш кога ја користите.

Покрај стандардното штимање, Dirk's Guitar Tuner поддржува и Quadra Flat Tuning. Оваа функција ви овозможува да ја наместите гитарата на различни начини, давајќи ви уште поголема контрола врз тоа како звучи вашиот инструмент.

Друга одлична карактеристика на Dirk's Guitar Tuner е неговата фреквенција што може да се конфигурира за A. Можете да ја поставите фреквенцијата помеѓу 430 и 450 Hz во зависност од вашите преференции или барања.

Користењето на Dirk's Guitar Tuner не може да биде полесно. Едноставно поврзете ја гитарата со вашиот компјутер или лаптоп користејќи аудио интерфејс или микрофон, стартувајте го софтверот и започнете со подесување! Интуитивниот интерфејс го олеснува навигацијата низ сите функции и поставки за да можете веднаш да започнете.

Без разлика дали вежбате дома или настапувате во живо на сцената, да имате сигурен тјунер како Dirk's Guitar Tuner е од суштинско значење за секој гитарист кој сака неговиот инструмент да звучи најдобро во секое време.

Па зошто да чекаме? Преземете го Dirk's Guitar Tuner денес и почнете да штимате како професионалец!

Целосни спецификации
Издавач Dirk's Projects
Страница на издавачи http://www.dirksprojects.nl
Датум на издавање 2020-05-13
Датум на додавање 2020-05-13
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Музички софтвер
Верзија 3.4.1002
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања USB Microphone
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 309

Comments: