Synthphonica Strings VST

Synthphonica Strings VST 3.0

Windows / Syntheway Virtual Musical Instruments / 3031 / Целосни спецификации
Опис

Synthphonica Strings VST: Крајниот виртуелен ансамбл на жици

Дали барате виртуелен ансамбл од жици што може да го испорача најреалниот и најизразен можен звук? Не гледајте подалеку од Synthphonica Strings VST, врвното софтверско решение за сите ваши потреби на гудачкиот ансамбл.

Со Synthphonica Strings, добивате виртуелен ансамбл на жици составен од делови усогласени со виолина, виола, виолончело и контрабас. Секој дел е прецизно земен за да се доловат сите нијанси и детали од оригиналните инструменти. Без разлика дали компонирате класична музика или создавате филмски звучни пејзажи, Synthphonica Strings ве опфати.

Но, тоа не е се. Synthphonica Strings, исто така, вклучува примероци на артикулации како staccato, marcato, spicato и legato, како и техники на поклонување, како што се пицикато и тремоло. Ова значи дека можете лесно да креирате навистина експресивни изведби.

И ако тоа веќе не беше доволно, Synthphonica Strings воведува и четири аналогни жици базирани на класични полифонични синтисајзери. Тие додаваат дополнителен слој на топлина и карактер на вашите композиции.

Synthphonica Strings е достапен во VST 32-битни и 64-битни верзии, како и VST3 64-битни верзии за Windows/Audio Unit, VST и VST3 за macOS. Ова значи дека е компатибилен со речиси секој софтвер DAW или музичка продукција таму.

Па зошто да се задоволите со просечни гудачки звуци кога можете да го имате најдоброто? Добијте Synthphonica Strings денес и однесете ги вашите композиции на следното ниво!

Целосни спецификации
Издавач Syntheway Virtual Musical Instruments
Страница на издавачи http://www.syntheway.net
Датум на издавање 2020-05-14
Датум на додавање 2020-05-14
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 3.0
Барања за ОС Windows 7/8/10/8.1
Барања None
Цена $49.9
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 3031

Comments: