Email In Detail Archive Free

Email In Detail Archive Free 1.4

Опис

Email In Detail Archive Free е моќна софтверска алатка која ви овозможува да архивирате е-пошта од клиентите Outlook, Gmail, Zoho, EML, MSG, PST и MBOX како PDF датотеки на вашиот компјутер. Со овој софтвер, можете лесно да креирате идни копии на важни е-пошта со само неколку кликања. Ова значи дека дури и ако вашиот клиент за е-пошта падне или стане недостапен во иднина, сепак ќе имате пристап до сите ваши важни е-пошта.

Јасниот интерфејс чекор-по-чекор на Email In Detail Archive Free ве води низ процесот на резервна копија на вашите е-пошта. Не мора да сте компјутерџија за да го користите овој софтвер - тој е дизајниран за секој што сака да се осигура дека нивните важни е-пошта се безбедни и безбедни.

Една од клучните придобивки од користењето на Email In Detail Archive Free е тоа што создава уредни PDF-датотеки со бројачи на страници, датуми или текстуални водени жигови. Ова значи дека не само што вашите е-пошта безбедно се резервни на вашиот хард диск, туку тие се исто така лесни за читање и навигација кога е потребно.

Друга одлична карактеристика на Email In Detail Archive Free е неговата способност да поддржува повеќе клиенти за е-пошта, вклучувајќи Outlook и Gmail. Ова го прави идеално решение за секој кој користи повеќе сметки за е-пошта на различни платформи.

Покрај поддршката на повеќе клиенти за е-пошта, Email In Detail Archive Free поддржува и различни формати на датотеки како EML, MSG, PST и MBOX. Ова значи дека без разлика каков тип на клиент за е-пошта или формат на датотека користите за складирање на вашите пораки - овој софтвер ве опфати!

Создавањето архива со Email In Detail Archive Free е брзо и лесно благодарение на неговиот интуитивен интерфејс кој ги води корисниците низ секој чекор во процесот. Откако ќе се создадат овие архиви може да се отворат без никаков заштитен софтвер што ги прави достапни во секое време и каде било.

Генерално, ако барате сигурен начин да направите резервна копија на сите тие важни е-пораки, тогаш не гледајте подалеку од Бесплатна архива за е-пошта во детали! Едноставните, но моќни карактеристики го прават суштинска алатка за секој што сака мир на умот, знаејќи дека нивните податоци се безбедни и безбедни во секое време!

Целосни спецификации
Издавач Email In Detail
Страница на издавачи https://emailindetail.com/
Датум на издавање 2020-09-02
Датум на додавање 2020-09-02
Категорија Комуникации
Под категорија Комунални услуги за е-пошта
Верзија 1.4
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments: