Donarius Customer/Sales Management

Donarius Customer/Sales Management 5.591

Windows / Nuverb Systems Inc / 1 / Целосни спецификации
Опис

Donarius Customer/Sales Management е моќен софтвер за управување со бизнисот дизајниран да ви помогне да ги следите клиентите, потенцијалните клиенти, продажбата и побарувањата. Со Donarius, можете лесно да ги прегледате и печатите вашите фактури или да ги испратите преку е-пошта како приложен PDF. Софтверот поддржува популарни алатки за создавање PDF како eDocPrinter, Win2PDF или Bullzip.

Една од клучните карактеристики на Donarius е неговата способност да ги приспособува фактурите да изгледаат онака како што сакате. Можете да ни испратите примерок од фактура како Word датотека и ние ќе ви ја поставиме бесплатно. Ова значи дека вашите фактури ќе имаат професионален изглед што го одразува вашиот бренд.

Донариус, исто така, има можност да печати потврди за продажба на печатач за сметки, што го прави идеален за бизниси кои треба да го користат како каса. Софтверот доаѓа со датотека со производ за пребарување на цени и ви овозможува да ги скенирате UPC-кодовите со читач на баркодови за брзо да ги барате производите. Можете исто така да го скенирате истиот UPC повеќе пати за да ја зголемите количината или да ја внесете количината рачно.

Софтверот нуди различни извештаи вклучувајќи списоци со клиенти, етикети/пликови за пошта, книга за побарувања и продажба по датум или клиент. Можете да складирате слики од клиенти или да ги поврзете со папки што содржат договори или други документи.

Друга одлична карактеристика на Donarius е неговата способност да испраќа персонализирани писма, е-пошта и текстуални пораки за следење на водечките лица со цел да ги претвори потенцијалните клиенти во клиенти кои плаќаат. Е-поштата се испраќаат со помош на вашиот сопствен SMTP сервер или Gmail, Yahoo!, Outlook или AOL сметка.

Споделувањето податоци помеѓу различни компјутери е олеснето со поддршката за популарните услуги за складирање облак како што се Dropbox, OneDrive Google Drive и Sync.com без никакви месечни трошоци! Секој корисник има своја лозинка и привилегии за пристап што обезбедуваат безбедност на податоците во секое време.

Donarius работи на Mac користејќи Crossover, што им олеснува на корисниците на Mac кои сакаат да пристапат до оваа моќна алатка за управување со бизнисот без да имаат инсталирано Windows на нивниот компјутер!

Малите компании со 100.000 $ во продажба годишно (или помалку) се квалификуваат за попусти кога купуваат софтвер за управување со клиенти/продажба Donarius, кој доаѓа со вклучена поддршка од една година!

Како заклучок: ако барате ефикасен начин да управувате со финансиите на вашиот бизнис додека ги следите информациите на клиентите, тогаш софтверот за управување со клиенти/продажба Donarius може да биде токму она што ви треба!

Целосни спецификации
Издавач Nuverb Systems Inc
Страница на издавачи https://www.nuverb.com/
Датум на издавање 2020-09-22
Датум на додавање 2020-09-22
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за сметководство и наплата
Верзија 5.591
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments: