Gihosoft TubeGet

Gihosoft TubeGet 8.5.48

Опис

Gihosoft TubeGet е моќна и лесна за употреба алатка за преземање видео која им овозможува на корисниците да зачувуваат видеа од популарни веб-локации за споделување видео како што се YouTube, Vimeo, Twitter, Facebook и многу други. Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, Gihosoft TubeGet им олеснува на корисниците да ги преземаат своите омилени видеа со само еден клик.

Една од клучните карактеристики на Gihosoft TubeGet е неговата способност да презема видеа во повеќе резолуции. Корисниците можат да изберат од широк опсег на резолуции, вклучувајќи 8K, 4K, 2k, 1080P, 720P, 480P, 360P, па дури и 240P. Ова значи дека без разлика кој уред го користите или каква е брзината на вашата интернет конекција; секогаш можете да ја најдете совршената резолуција за вашите потреби.

Друга одлична карактеристика на Gihosoft TubeGet е неговата поддршка за преземање видеа од различни различни веб-локации. Во прилог на YouTube и Vimeo; корисниците можат лесно да преземаат содржини од Dailymotion, Twitter Instagram и Tumblr. Ова значи дека без разлика каде вашата омилена содржина е хостирана на интернет; секогаш можете да му пристапите со Gihosoft TubeGet.

Едно нешто што го издвојува Gihosoft TubeGet од другите алатки за преземање видеа на пазарот е неговата способност да зачувува која било содржина на YouTube, како што се вградени видеа со титлови од категоријата за репродукција итн. Ова значи дека ако наидете на интересна листа за репродукција или категорија на YouTube; можете лесно да ја зачувате целата содржина во него со само еден клик.

Во прилог на преземање видеа; Gihosoft TubeGet исто така има моќна функција за конверзија која им овозможува на корисниците директно да ги конвертираат преземените видеа на YouTube во различни формати како MP3 AVI MKV WMV и формати компатибилни со уредите Android и IOS директно без никакви проблеми.

Режимот за преземање со еден клик во Gihosoft TubeGet го прави неверојатно лесен за корисниците брзо да ја зграпчат својата омилена содржина без да мора да поминуваат низ повеќе чекори или менија. Едноставно изберете ја претпочитаната локација за зачувување на резолуцијата на форматот и потоа притиснете го копчето „Преземи“ - за сè друго ќе се погрижи автоматски!

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е автоматско пренесување што им овозможува на корисниците да префрлаат медиумски датотеки директно на нивните уреди веднаш штом ќе завршат со преземањето - што го прави неверојатно удобен за оние кои сакаат моментален пристап без да мораат самите да ги префрлаат датотеките.

Конечно; Gihosoft TubeGet исто така има интегриран мултимедијален систем за управување кој им овозможува на корисниците не само да управуваат, туку и лесно да прават резервни копии и да обновуваат мултимедијални податоци на нивните мобилни телефони! Можете директно да управувате со сите видови медиумски датотеки, вклучително и музички фотографии и повеќе на двата уреди со Android/iPhone преку овој софтвер!

Севкупно; ако барате сигурна брза и прифатлива алатка за преземање видео, тогаш не гледајте подалеку од Gihosoft TubeGet! Со своите напредни функции интуитивен интерфејс, висококвалитетно преземање поддршка за повеќе веб-локации/резолуции/формати/режими на пренос/систем за управување со медиуми итн.; овој софтвер навистина се издвојува меѓу другите слични производи достапни денес!

Целосни спецификации
Издавач Gihosoft
Страница на издавачи http://gihosoft.com/
Датум на издавање 2020-10-23
Датум на додавање 2020-10-23
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 8.5.48
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 25
Вкупно преземања 11862

Comments: