Donarius Church Management

Donarius Church Management 5.64

Windows / Nuverb Systems Inc / 8158 / Целосни спецификации
Опис

Donarius Church Management е моќен и сеопфатен софтвер дизајниран да им помогне на црквите да управуваат со своите членови, придонеси, залози, однапред овластени депозити (ACH) и подароци во натура. Овој деловен софтвер е специјално прилагоден да ги задоволи уникатните потреби на црквите и верските организации.

Со Управувањето со црквата Донариус, можете лесно да ги следите односите помеѓу донаторите, како што се семејствата, спонзорите и малите групи. Можете исто така да складирате индивидуални и семејни слики за да можете да креирате директориум со фотографии во боја за вашата црква.

Една од најимпресивните карактеристики на Donarius Church Management е неговата способност да увезува датотеки со придонеси од различни процесори за плаќање со само неколку кликања. Можете да увезувате датотеки од PayPal, EpicPay, Vanco, WeShare, Givelify, Moonclerk Bambora Tithe.ly и Txt2Give. Ова ви заштедува време и напор со елиминирање на потребата за рачно внесување податоци.

Друга одлична карактеристика на Donarius Church Management е неговата способност да ги печати вашите сопствени црковни пликови наместо да купувате претходно печатени од компанија за печатење. Ова не само што ви заштедува пари, туку ви овозможува и да ги приспособите вашите пликови со логото на вашата црква или други елементи на дизајнот.

Управувањето со црквата Donarius исто така ви овозможува да ги прегледате и печатите даночните сметки или да ги испратите по е-пошта како приложен PDF. PDF-датотеките може да се креираат со помош на eDocPrinter Win2PDF или Bullzip. Вашите даночни потврди може да се приспособат за да изгледаат онака како што сакате или да ни испратите примерок како Word-датотека и ние ќе ви го поставиме бесплатно.

Покрај даночните сметки, Donarius Church Management печати различни извештаи, вклучително и списоци на донатори, етикети/пликови за донации по датум или извештаи за банкарски депозити од донатори за секоја банкарска сметка персонализирани писма е-пошта, текстуални пораки итн. сервер Gmail Yahoo Outlook или AOL сметка.

Споделувањето податоци помеѓу различни компјутери е олеснето со DropBox OneDrive Google Drive Sync.com итн. Секој корисник има свои привилегии за пристап со лозинка што го прави како веб-базиран софтвер без месечни трошоци! Совршено е за мали цркви со 100 или помалку членови кои сакаат прифатливо решение кое не ја загрозува функционалноста!

За канадските цркви Донариус ја прикажува новата веб-страница на CRA за даночни сметки што обезбедува усогласеност со канадските регулативи во врска со добротворните донации.

Не грижете се ако не сте познавачи на технологијата бидејќи овој софтвер доаѓа со една година поддршка! Ако има какви било проблеми што се појавуваат при употребата на конфигурацијата за поставување на инсталацијата итн., нашиот тим ќе биде таму на секој чекор на патот!

И на крај, ако работи на Mac PlayOnMac го овозможува тоа!

Целосни спецификации
Издавач Nuverb Systems Inc
Страница на издавачи https://www.nuverb.com/
Датум на издавање 2021-01-25
Датум на додавање 2021-01-25
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за мал бизнис
Верзија 5.64
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 8158

Comments: