Jihosoft 4K Video Downloader

Jihosoft 4K Video Downloader 2.7.28

Опис

Jihosoft 4K Video Downloader е моќен и бесплатен преземач на видеа на YouTube што им овозможува на корисниците да преземаат видеа, музика, преводи, корици, канали и плејлисти од различни локации за споделување видео. Развиен од тимот на Jihosoft, овој софтвер е компатибилен и со PC и со Mac оперативни системи.

Со својот кориснички интерфејс и напредните функции, Jihosoft 4K Video Downloader стана една од најпопуларните алатки за преземање видео на пазарот. Поддржува преземање видеа од YouTube во 4K и 8K UHD 60FPS квалитет, како и други популарни сајтови за споделување видео како што се Facebook, Twitter, Instagram, Vimeo, Dailymotion, TED Talks, Naver TV, Bilibli, Twitch и многу повеќе.

Една од клучните карактеристики на Jihosoft 4K Video Downloader е неговата способност да презема бесплатни и долги филмови на YouTube. Оваа функција им олеснува на корисниците да ги гледаат омилените филмови без никакви прекини или проблеми со баферот. Дополнително, поддржува и преземање преводи од видеата на YouTube кои може трајно да се спојат во преземеното видео.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност брзо да ги конвертира видеата на YouTube во MP3 формат. Корисниците можат да извлечат оригинално аудио од видео датотека или да го претворат во други аудио формати како што се WEBM или M4A со само неколку кликања.

Jihosoft 4K Video Downloader, исто така, им овозможува на корисниците да зачувуваат видеа од Фејсбук, Твитер и Инстаграм директно на нивниот компјутер без никакви проблеми. Покрај тоа, тој поддржува преземање музика од SoundCloud, YT и VEVO, што го прави се-во-едно решение за сите ваши потреби за медиуми.

Софтверот има и функција за конверзија која им овозможува на корисниците да ги конвертираат преземените видеа во различни формати како MP4, MKV, Mov и AVI според нивните преференции. извонредна содржина на нивните уреди.

Како заклучок, Jihosoft 4k Video Downloader е одлична алатка за секој кој сака брзо и лесно да презема висококвалитетни видеа, музика, саундтракови, обвивки, канали и плејлисти. Неговите напредни карактеристики го прават да се издвојува меѓу другите слични производи на пазарот .Најдобриот дел? Тоа е потполно бесплатно! Преземете сега и уживајте во вашата омилена содржина без никакви реклами или проблеми со баферот!

Целосни спецификации
Издавач Jihosoft
Страница на издавачи http://www.jihosoft.com/
Датум на издавање 2020-09-22
Датум на додавање 2020-09-09
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 2.7.28
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 36
Вкупно преземања 1757

Comments: