Adrenaline Adventure

Adrenaline Adventure 1.4

Опис

Дали барате возбудлива и возбудлива игра која ќе ве држи на работ од вашето место? Не гледајте подалеку од Адреналинската авантура! Оваа брза игра сигурно ќе обезбеди часови забава и предизвик.

Adrenaline Adventure е уникатна игра која комбинира елементи на трки, платформирање и решавање на загатки. Вие ја преземате контролата врз лик кој мора да се трка со часовникот за да ја достигне својата цел. На патот, мора да обрнете внимание на вашата околина и да избегнувате опасности како што се шила, јами и други пречки. Нивоата се полни со тајни за откривање, како и со напојувања кои можат да ви помогнат побрзо да ја постигнете целта.

Графиките во Adrenaline Adventure се неверојатно детални со живописни бои и мазни анимации. Саундтракот е исто така врвен со привлечни мелодии кои ќе ве држат ангажирани во текот на целото искуство.

Контролите во Adrenaline Adventure се лесни за учење, но тешко се совладуваат; тие бараат прецизен тајминг за да успеат на секое ниво. Можете да го приспособите изгледот на вашиот лик со отклучување на нови облеки преку пополнување нивоа или со нивно купување од продавница користејќи парички заработени од играње нивоа или гледање реклами.

Adrenaline Adventure нуди онлајн табла на водачи каде играчите можат да се натпреваруваат едни против други за високи резултати на секое ниво; ова додава дополнителен слој на конкуренција што го прави уште позабавен! Постојат и секојдневни предизвици кои нудат награди доколку се успешно завршени; овие предизвици се менуваат секој ден, така што секогаш ве чека нешто ново!

Со преку 100 нивоа распространети низ 5 различни светови, има многу содржини овде за секого! Без разлика дали се натпреварувате со пријателите или едноставно ги испробувате сите различни нивоа, Adrenaline Adventure има по нешто за секого! Па што чекаш? Преземете ја оваа авантура исполнета со адреналин денес и подгответе се за интензивна гејмерска акција!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2020-08-03
Датум на додавање 2020-08-03
Категорија Игри
Под категорија Игри со платформа
Верзија 1.4
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: