Cab Driver Commander

Cab Driver Commander 2.1

Опис

Cab Driver Commander е возбудлива игра која нуди уникатно и возбудливо искуство. Со своите кул криминални приказни, динамична музика и игра, акумулирачка акција, многу нивоа, реално однесување и голема мапа со многу згради за истражување, Cab Driver Commander сигурно ќе ве забавува со часови.

Играта има два типа на пумпање: еден за ликот и еден за автомобили. Израмнувањето на ликот има три важни елементи: пари заработени од билети; поени за репутација заработени од завршување на задачи; и поени за искуство добиени од завршување на мисии. Како што напредувате низ играта, вашиот карактер ќе стекне повеќе вештини што ќе му помогнат да ги заврши задачите побрзо или да заработи повеќе пари по билет.

Системот за пумпање автомобил им овозможува на играчите да ги надградуваат своите возила со подобри мотори или подобрени способности за ракување додека напредуваат низ играта. Ова помага да се олесни секоја мисија, како и да се зголеми вашата заработка по билет.

Cab Driver Commander, исто така, има целосно уникатни задачи со приказна што ја исполнуваат играта со значење и цел, а истовремено обезбедуваат интересен предизвик за играчите од сите нивоа на вештини. Ќе можете да избирате помеѓу различни мисии како што се спасување заложници или доставување пакети со цел да напредувате низ приказната додека заработувате награди на патот.

Големата карта во Cab Driver Commander обезбедува многу можности за истражување, како и многу места каде што можете да подигнете билети или да најдете скриени предмети што можат да ви помогнат на вашето патување. Реалното однесување на NPC додава уште еден слој на реализам на ова веќе извонредно искуство со што се чувствувате како навистина да возите низ градот во потрага по клиенти!

Overall Cab Driver Commander е возбудлива игра која нуди уникатно гејмерско искуство со своите кул криминални приказни, динамична музика и игра, пумпање акција, многу нивоа, реално однесување и голема мапа со многу згради за истражување! Без разлика дали барате секојдневна забава или сакате нешто попредизвикувачки, оваа игра има по нешто за секого! Па што чекаш? Преземете го командантот на таксист денес!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2020-09-07
Датум на додавање 2020-09-07
Категорија Игри
Под категорија Аркадни игри
Верзија 2.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Windows 95/98/ME/2000/NT/XP/2003/Vista/W7, 16 MB RAM, Pentium-133 MHz, 2 MB hard disk space
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: