Windows TubeMate

Windows TubeMate 3.22.6

Windows / TubeMate Software / 80000 / Целосни спецификации
Опис

Windows TubeMate е интернет софтвер кој ви овозможува да преземате и конвертирате видеа од YouTube, Facebook, Instagram, Dailymotion и илјадници други видео сајтови. Се одликува со мотор за забрзување на преземање со повеќе нишки што ја зголемува брзината на преземање до 500%. Со Windows TubeMate можете лесно да преземате UHD 8K, 5K, 4K, QHD 2K, HD 1080p и 720p видеа од YouTube.

Windows TubeMate, исто така, ви овозможува само да го преземате аудио преносот од YouTube без да ја преземете целата видео датотека. Можете дури и да го користите за брзо и лесно преземање цела или дел од плејлистата со само неколку кликања. Плус, поддржува drag-n-drop, така што дури и не треба рачно да копирате и залепувате видео врски - само повлечете ги директно во полето за пуштање!

Не само што Windows TubeMate дозволува повеќекратни преземања одеднаш, туку исто така ви овозможува да паузирате и да продолжите со преземањата секогаш кога е потребно. И ако тоа не беше доволно - Windows TubeMate исто така може да конвертира видео/аудио датотеки помеѓу MP4, FLV, AVI WMV MOV MP3 AAC или кој било друг формат за кој било уред! Плус, автоматски ги оптимизира преземените видеа за популарните мобилни уреди, така што тие непречено се репродуцираат на вашиот iPhone iPad Android телефон со Android таблет или друг уред.

Ако сакате, Windows TubeMate може дури и автоматски да додава преземени видеа/музика во вашата iTunes библиотека за да може лесно да се синхронизираат со вашиот iPhone iPad или iPod! Па зошто да чекаме? Преземете го Windows TubeMate денес и започнете со преземање на сите ваши омилени онлајн содржини за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач TubeMate Software
Страница на издавачи http://www.tubematesoftware.com/
Датум на издавање 2021-09-08
Датум на додавање 2021-09-08
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 3.22.6
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows 11, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 314
Вкупно преземања 80000

Comments: