Signer.Digital Chrome Extension

Signer.Digital Chrome Extension 1.4

Windows / Chartered Information Systems / 831 / Целосни спецификации
Опис

Signer.Digital Chrome Extension е моќна и безбедна екстензија на прелистувач за дигитално потпишување враќања, XML, документи, PDF датотеки од вашиот прелистувач користејќи сертификати во паметни картички, USB токени, PFX датотеки на вашиот систем или хардверски безбедносни модули (HSM). Оваа апликација е дизајнирана да го олесни безбедното потпишување документи без потреба од Java Runtime (JRE) или кој било друг софтвер. Работи и со Linux и Mac домаќини и може да се инсталира брзо и лесно.

Наставката Signer.Digital Chrome обезбедува интуитивен кориснички интерфејс што го олеснува потпишувањето документи со само неколку кликања на глувчето. Можете да изберете од неколку различни методи за автентикација, вклучувајќи паметни картички, USB токени, датотеки PFX на вашиот систем или хардверски безбедносни модули (HSM). Откако ќе го изберете методот за автентикација што го претпочитате, ќе можете безбедно да потпишувате враќања, XML документи и PDF датотеки директно од прозорецот на вашиот прелистувач без да мора да ја напуштите страницата или да отворате дополнителни апликации.

Наставката Signer.Digital Chrome, исто така, нуди напредни функции како валидација на дигитален потпис што гарантира дека сите потписи се валидни пред да бидат прифатени од апликацијата од страна на серверот; временски печат кој ви овозможува да додавате временски печати на потпишаните документи; шифрирање на документи што помага да се заштитат чувствителните информации; верификација на потпис што потврдува дека сите потписи се валидни пред да бидат прифатени од апликацијата од страна на серверот; следење на историјата на потпишување документи за да можете да видите кој кога потпишал каков документ; поддршка за повеќе јазици за корисниците ширум светот да можат да ја користат оваа екстензија на нивниот мајчин јазик; поддршка за повеќе формати на сертификати вклучувајќи сертификати X509v3 како и сертификати за формат PKCS#7/CMS; поддршка за алгоритми со повеќе потписи како што се алгоритмите SHA-1/SHA-2/SHA-256/SHA-384/SHA-512 меѓу другите; и уште повеќе!

Со Signer.Digital Chrome Extension добивате безбедно решение кое е лесно за користење, а сепак обезбедува напредни функции како валидација на дигитален потпис, временски печат, шифрирање документи и многу повеќе! По инсталацијата, едноставно рестартирајте го прелистувачот Chrome, а потоа започнете со потпишување, враќа PDF-датотеки на XML документи директно од прозорецот на вашиот прелистувач со само неколку кликања на глувчето!

Целосни спецификации
Издавач Chartered Information Systems
Страница на издавачи https://www.signer.digital
Датум на издавање 2020-07-30
Датум на додавање 2020-08-03
Категорија Прелистувачи
Под категорија Екстензии на Chrome
Верзија 1.4
Барања за ОС Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/8/10
Барања .NET Framework 3.5
Цена Free
Преземања неделно 33
Вкупно преземања 831

Comments: