Monsters Hangar

Monsters Hangar 1.2

Опис

Monsters Hangar е возбудлива и возбудлива игра која ќе ве држи на работ од вашето место. Играте како чувар во напуштен хангар, кој слуша бучава што доаѓа од внатре. По отворањето на вратата, ќе се сретнете со орда чудовишта кои веднаш брзаат да ве нападнат. Вооружени со оружје, на вас зависи да се изборите со овие чудовишта и да се спасите од нивните канџи.

Играта се одвива во стар хангар исполнет со автомобили и други предмети кои можат да се користат како покритие или пречки за чудовиштата. Додека тие шетаат наоколу во потрага по храна, на вас е да ги извадите пред да се приближат премногу. Со секое ниво доаѓаат нови предизвици и непријатели, затоа бидете подготвени за сè! Графиките се неверојатно реалистични и звучните ефекти ќе ви го забрзаат срцето додека се борите против овие ноќни суштества.

Monsters Hangar нуди часови и часови интензивна игра што ќе ги забавува дури и искусните гејмери ​​со денови. Со својот уникатен спој на борбени дејствија и стратешки елементи, оваа игра сигурно ќе обезбеди многу возбудувања на патот! Контролите се доволно лесни за секој да ги собере брзо, но сепак нудат доволно длабочина за поискусните играчи кои бараат предизвик.

Ако барате возбудлива авантура полна со опасност и неизвесност, тогаш Хангар на чудовишта дефинитивно вреди да се провери! Со својата извонредна атмосфера, интензивни битки против орди на чудовишта и стратешки елементи завиткани во еден пакет - оваа игра има нешто посебно што чека на секој агол! Затоа, земете го оружјето и подгответе се - бидејќи не може да се каже што чека во Monsters Hangar!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2020-08-03
Датум на додавање 2020-08-03
Категорија Игри
Под категорија Стрелци од прво лице
Верзија 1.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: