CyberLink Power2Go

CyberLink Power2Go 13

Опис

CyberLink Power2Go е се-во-едно решение за снимање на вашите дискови, пишување дискови на филмови, конверзија на медиуми и потреби за резервна копија. Нуди неспоредлива поддршка за широк спектар на формати на дискови и мобилни, што ви овозможува да влечете-n-пуштате датотеки за моментално снимање на податоци или филмови. Со најсовремените функции за пишување и сеопфатни алатки за уредување мени кои доаѓаат со бесплатни премиум шаблони и музика во заднина, создавањето импресивни DVD и Blu-ray дискови никогаш не било полесно. И напредното воено 256 битно шифрирање на Power2Go ви овозможува да ги заштитите и да направите резервна копија на податоците на диск или USB-уред за дополнителна безбедност.

Power2Go е совршен избор за секој кој сака лесен начин за снимање ЦД-а, ДВД-а или дискови Blu Ray без да мора да учи комплицирани софтверски програми. Исто така е одлично за оние на кои им треба сигурен начин да направат резервна копија на нивните важни датотеки во случај на дефект на компјутерот или други итни ситуации. Без разлика дали снимате музички ЦД-а, креирате видео-ДВД-а или правите резервна копија на вашите фотографии на USB-уред – Power2Go ве покрива!

Power2Go го олеснува создавањето аудио ЦД-а од MP3 со само еден клик – нема повеќе да се занимавате со комплицирани поставки! Можете исто така лесно да конвертирате аудио датотеки помеѓу различни формати како што се WAV, MP3 и WMA за да може да се репродуцираат на кој било уред, вклучувајќи iPod, iPhone и други преносни медиа плеери.

Ако сакате поголема контрола врз изгледот на вашите ДВД менија, тогаш Power2Go има и многу достапни опции - изберете од десетици професионално дизајнирани шаблони комплетни со музика во заднина и слики, плус додадете текстуални наслови и преводи на повеќе јазици доколку е потребно! Можете дури и да го приспособите изгледот со додавање на сопствени фотографии и видеа, како и прилагодување на распоредот на менито и копчињата за навигација, така што сè изгледа точно како што сакате и вие!

Power2Go исто така вклучува моќна технологија за шифрирање која им овозможува на корисниците да ги заштитат своите податоци со шифрирање пред да ги запалат на CD/DVD/Blu Ray диск или USB-уред користејќи алгоритми за шифрирање од воен степен од 256 бити - ова осигурува дека само овластени луѓе ќе можат да пристапат до информациите зачувани на овие уреди дури и ако се изгубени или украдени!

Конечно, CyberLink Power2go доаѓа со интуитивен кориснички интерфејс што му олеснува на секој, без оглед на нивото на искуство, брзо да започне со снимање дискови без претходно да знае како функционираат CD/DVD/Blu Ray дисковите - едноставно влечете и испуштајте ги датотеките во прозорецот на програмата потоа кликнете 'Burn' - навистина е толку едноставно! Па зошто да не го пробате CyberLink Power 2 Go денес?

Целосни спецификации
Издавач CyberLink
Страница на издавачи http://www.cyberlink.com
Датум на издавање 2020-08-03
Датум на додавање 2020-08-03
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија ЦД режачи
Верзија 13
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows 8.1, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 46
Вкупно преземања 857094

Comments: