Alone In The Forest

Alone In The Forest 1.7

Опис

Alone In The Forest е интензивна и возбудлива игра која ќе ве држи на работ од вашето место. Се будиш во шума исполнета со толпи зомби и по амнезија не се сеќаваш на ништо. Ваше е да земете оружје и да пукате низ ордите на немртовци за да преживеете.

Играта има неверојатна 3Д графика која ја оживува шумата исполнета со зомби. Ќе можете да го истражувате секој агол на оваа морничава средина додека барате оружје, муниција и други предмети што можат да ви помогнат да останете живи. Како што напредувате низ нивоата, тешкотијата се зголемува бидејќи на екранот се појавуваат помоќни непријатели. Ќе ви требаат брзи рефлекси и остри вештини за стрелање ако сакате да излезете живи!

Контролите се лесни за учење, но тешки за совладување; дури и искусните гејмери ​​ќе се најдат пред предизвик од уникатната механика на игра на Alone In The Forest. Со своите брзи акциони секвенци и интензивни престрелки, оваа игра сигурно ќе обезбеди повеќечасовна забава за сите типови играчи.

Alone In The Forest нуди и различни опции за прилагодување за играчите да можат да го прилагодат своето искуство според нивните сопствени преференции. Од прилагодување на нивоата на оштетување од оружје или шипки за здравјето на непријателот, има многу начини за гејмерите да го приспособат своето искуство со игри за да можат да го извлечат максимумот од тоа секој пат кога играат!

Ако барате нова возбудлива игра со многу предизвици и опции за прилагодување, тогаш не гледајте подалеку од Alone In The Forest! Овој возбудлив наслов нуди забава со снимање зомби со часови по часови со својата уникатна механика на игра и неверојатна 3D графика - совршена за секој обожавател кој бара ново искуство со игри! Па што чекаш? Земете го вашиот пиштол и подгответе се - време е да се справите со тие орди сами во шумата!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2020-08-03
Датум на додавање 2020-08-03
Категорија Игри
Под категорија Стрелци од прво лице
Верзија 1.7
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments: