VidKeeper

VidKeeper 1.0.2.0

Опис

VidKeeper е интернет софтвер кој го олеснува преземањето (резервна копија) видеа од YouTube, Facebook, Twitter, Instagram, SoundCloud, TikTok, Dailymotion, Vimeo, Likee, Bandcamp и Twitch. Тоа ви помага да преземете кое било видео од најпопуларните сајтови и да го претворите во формат MP3 или MP4. Со VidKeeper можете брзо да уредувате ID3 ознаки, вклучувајќи информации за името на изведувачот и насловот на песната. Исто така, автоматски додава насловна слика на сите преземени MP3-датотеки ако е достапна насловната уметност.

VidKeeper ви овозможува да ја контролирате брзината на преземање и бројот на истовремени нишки за да можете да ги добивате вашите видеа побрзо од кога било досега. Може да користите и HTTPS/SOCKS5 прокси со VidKeeper за преземање видеа што се блокирани во вашата земја. Највисокиот квалитет на преземања видеа достапен со VidKeeper е резолуција до 4K/8K што обезбедува одлично искуство за гледање за сите корисници.

Корисничкиот интерфејс на Vidkeeper е интуитивен и лесен за користење што го прави погоден и за почетници и за искусни корисници. Има широк спектар на функции како што се преземање плејлисти од YouTube или SoundCloud со само неколку кликања; уредување ID3 ознаки; додавање насловна уметност; контролирање на брзината на преземање; користење на прокси итн., што го прави еден од најдобрите интернет софтвери таму за преземање видеа онлајн брзо и лесно без никакви проблеми или компликации!

Vidkeeper нуди низа бенефиции како што се заштеда на време со тоа што им овозможува на корисниците брзо да ја пронајдат саканата видео содржина на интернет без да мора рачно да пребаруваат низ повеќе веб-локации; обезбедување висококвалитетни преземања со резолуција до 4k/8k обезбедувајќи одлично искуство при гледањето секој пат; овозможувајќи им на корисниците контрола врз нивните преземања со поставување на ограничувањето на брзината според нивните потреби итн., што го прави еден од најсигурните интернет софтвери денес!

Генерално Vidkeeper обезбедува одлично решение за секој кој бара ефикасен начин за преземање (резервна копија) видеа од популарни сајтови како YouTube или SoundCloud со само неколку кликања, притоа одржувајќи високи стандарди за квалитет во секое време! Со својот интуитивен кориснички интерфејс комбиниран со моќни функции како што се уредување ID3 ознаки или додавање насловна слика автоматски го прави овој интернет софтвер вреден за размислување кога барате начини како најдобро да управувате со вашата библиотека со дигитални медиуми!

Целосни спецификации
Издавач SOLV Digital
Страница на издавачи http://solv.digital
Датум на издавање 2021-11-04
Датум на додавање 2021-11-04
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 1.0.2.0
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 63
Вкупно преземања 2720

Comments: