Proposal Pack Wizard (SalesForce.com)

Proposal Pack Wizard (SalesForce.com) 15.0

Опис

Proposal Pack Wizard (SalesForce.com) е моќен додаток за деловен софтвер за Microsoft Word за Windows кој ви помага да управувате со вашите деловни предлози, грантови, договори, понуди, понуди и други сложени документи. Беспрекорно се интегрира со платформата SalesForce CRM за да обезбеди се-во-едно решение за управување со вашите напори за продажба и маркетинг.

Волшебникот за пакет со предлози го олеснува создавањето документи со професионален изглед брзо и ефикасно. Обезбедува можности за спојување пошта за да можете лесно да го приспособите секој документ за да одговара на потребите на вашиот клиент или клиент. Можете исто така да управувате со повеќе предлози одеднаш со интуитивниот интерфејс на Волшебникот за пакети за предлози. Плус, поддржува повеќејазични преводи за да можете да допрете до поширока публика со вашите документи.

Волшебникот за пакет со предлози е дизајниран да ви помогне да соберете многу видови предлози, вклучувајќи општи деловни предлози, грантови, барања за финансирање на бизнис план, понуди, проекти за издавање книги, технички и нетехнички проекти, како и понуди за продажба и услуги. Тој, исто така, поддржува владини апликации за грант и понуди за владини договори, како и резимеа и поднесоци на предлози за истражување.

Со Proposal Pack Wizard (SalesForce), создавањето висококвалитетни документи никогаш не било полесно! Без разлика дали сте сопственик на мал бизнис или голема корпорација во потрага по ефикасен начин за управување со вашиот процес на продажба - Волшебникот за пакет со предлози ве покрива!

Целосни спецификации
Издавач Proposal Kit
Страница на издавачи https://www.proposalkit.com/
Датум на издавање 2020-07-30
Датум на додавање 2020-08-03
Категорија Деловен софтвер
Под категорија CRM софтвер
Верзија 15.0
Барања за ОС Windows Vista/7/8/10
Барања Microsoft Word 2010 and greater
Цена $79
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 729

Comments: