Lights of Dreams IV: Far Above the Clouds

Lights of Dreams IV: Far Above the Clouds 18.27

Windows / Xilvan Design / 13677 / Целосни спецификации
Опис

Lights of Dreams IV: Far Above the Clouds е епско 3D продолжение на Lights of Dreams III, сместено во далечната иднина од 3800 година пред нашата ера. непожелни суштества кои ги нападнале и ги загрозиле нејзините граѓани. Мора да ги уништите, да ги соберете сите богатства, да ги спасите кралот и кралицата, да завршите повеќе мисии од порано и да се вратите во рајот.

Оваа игра располага со 51 прекрасно преработен свет за да можете да ги истражувате додека се борите низ ордите на непријатели. Со зголемената моќ на Xylvan во ова продолжение, можете лесно да летате низ овие светови додека напредувате низ приказната и ја завршувате вашата мисија. Како дополнителен бонус има и велигденско јајце скриено во оваа игра за оние кои можат да го најдат!

Lights of Dreams IV: Far Above the Clouds нуди уникатно гејмерско искуство со своите неверојатни визуелни слики и волшебна приказна што ќе ги задржи играчите ангажирани во текот на нивното патување. Контролите се лесни за користење, но сепак доволно предизвикувачки за искусни гејмери ​​кои бараат предизвик, а сепак се доволно достапни за новодојденците кои можеби не се запознаени со механиката или контролите за игри. Саундтракот е исто така врвен со својата оркестарска партитура која совршено ја надополнува секоја сцена во оваа епска авантура!

Графиките се неверојатно убави бидејќи го оживуваат секој свет со живописни бои и детални текстури што прават да се чувствувате како навистина да сте таму и сами да ги истражувате овие земји! Моделите на ликови се исто така неверојатно реални, што додава уште еден слој на реализам на вашето искуство додека Ксилван се бори низ ордите на непријатели во неговата потрага да ја спаси Алтара од уништување!

Overall Lights Of Dreams IV: Far Above The Clouds е неверојатна игра која нуди вредно за забава со часови по часови благодарение на нејзината волшебна приказна и зачудувачки визуелни елементи во комбинација со предизвикувачка, но достапна механика за игра, што ја прави совршена и за искусни гејмери ​​кои бараат предизвик или новодојденците штотуку влегуваат во игрите подеднакво! Значи, ако барате возбудлива авантура полна со акција, тогаш не гледајте подалеку од Lights Of Dreams IV: Far Above The Clouds - достапна сега на платформите за PC и Mac!

Целосни спецификации
Издавач Xilvan Design
Страница на издавачи http://www.xilvandesign.com/index.html
Датум на издавање 2020-07-31
Датум на додавање 2020-08-03
Категорија Игри
Под категорија Авантуристички игри
Верзија 18.27
Барања за ОС Windows XP/Vista/7/8/10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 13677

Comments: