Candy to the Rescue IV: The Sceptre of Thunders

Candy to the Rescue IV: The Sceptre of Thunders 32.95

Windows / Xilvan Design / 6438 / Целосни спецификации
Опис

Candy to the Rescue IV: The Scepter of Thunders е возбудлива игра која ќе ве однесе во возбудлива авантура. Ќе им се придружите на Нопи и Кенди додека се обидуваат да го спасат светот од грмотевици. На патот, ќе треба да им помогнете да зграпчат бонбони коски, полумесечини (пецива), срца, кристали, златни коски, сребрени коски и многу повеќе. Исто така, ќе мора да се борите со непријателите со фризби, бумеранзи и волшебната топка на Noopy.

Истражете ги длабоките води и летајте низ облаците додека се обидувате да спасите 303 нови пријатели кои биле заробени во кафези. Со повеќе светови од кога било досега и подобрени предизвици што ќе ве забавуваат со часови, оваа игра сигурно ќе биде хит! Плус, сега има временски елементи како грмотевици, молњи и дожд - додавајќи дополнителен слој на возбуда!

Можете да изберете помеѓу играње како Candy или Noopy во текот на вашата потрага - секој лик има свои уникатни способности кои можат да ви помогнат да напредувате понатаму во играта. Вашата мисија е двојна: пронајдете го жезолот на громовите или соберете три златни коски по ниво за да ги спречите громовите да направат хаос низ земјата.

Оваа верзија на Candy To The Rescue е целосно преработена за максимално уживање - плус има дури и велигденско јајце скриено од Xilvan Design! Па што чекаш? Придружете се на Noopy & Candy на нивното епско патување денес!

Целосни спецификации
Издавач Xilvan Design
Страница на издавачи http://www.xilvandesign.com/index.html
Датум на издавање 2022-08-08
Датум на додавање 2022-08-08
Категорија Игри
Под категорија Игри со платформа
Верзија 32.95
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 6438

Comments: