OneDrive for Windows

OneDrive for Windows 20.169.0823.0006

Опис

OneDrive за Windows е совршен интернет софтвер за секој кој има потреба да пристапува, уредува и споделува своите датотеки од кој било уред, каде било. Со OneDrive, можете да уживате во слободата за пристап до вашите датотеки на сите ваши уреди и да соработувате во реално време со апликациите на Office.

OneDrive го олеснува правењето резервна копија и заштитата на вашите датотеки, така што ако изгубите уред, нема да ги изгубите податоците. Можете исто така лесно да споделувате документи и фотографии со пријателите и семејството без да се грижите за големи прилози за е-пошта или погони за палците - само испратете линк преку е-пошта или текстуална порака. Плус, OneDrive доаѓа со 1 TB простор за облак за да можете да ги складирате сите ваши важни документи на едно место.

Со функцијата Files on Demand во Windows 10, можете да пристапите до сите ваши датотеки на OneDrive без да заземате простор на вашиот компјутер. И ако треба брзо да скенирате документи или сметки додека сте во движење, користете ја функцијата Скенирање документи во OneDrive која ви овозможува да ги складирате директно во услугата за складирање облак. За дополнителна безбедност при складирање важни датотеки и фотографии, користете OneDrive Personal Vault кој обезбедува дополнителен слој на заштита за чувствителните информации складирани во него.

Севкупно, OneDrive за Windows е одлично интернет софтверско решение кое им овозможува на корисниците пристап до нивните податоци од каде било, како и безбедни опции за резервна копија за никогаш повеќе да не мораат да се грижат за губење на нивните важни информации! Со своите моќни карактеристики како што се датотеки на барање и скенирање документи во комбинација со 1 TB простор за складирање облак плус интеграција на Microsoft 365 за создавање одлична работа користејќи Word Excel и други апликации на Office - ова е дефинитивно еден софтверски пакет што вреди да се размисли!

Целосни спецификации
Издавач Microsoft
Страница на издавачи http://www.microsoft.com/
Датум на издавање 2020-10-15
Датум на додавање 2020-10-15
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Резервна копија за складирање и податоци преку Интернет
Верзија 20.169.0823.0006
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows 8.1, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 21
Вкупно преземања 7378

Comments: