Bendani Super dbSearch for MS SQL

Bendani Super dbSearch for MS SQL 2019

Windows / Bendani Software / 1 / Целосни спецификации
Опис

Bendani Super dbSearch for MS SQL е моќен деловен софтвер кој ви овозможува веднаш да пребарувате низ вашите бази на податоци на Microsoft SQL со леснотија. Со неговите можности за брзо и без проблеми пребарување, можете брзо да ги најдете потребните информации без да губите време на рачни пребарувања.

Овој софтвер е дизајниран да им помогне на бизнисите од сите големини поефикасно да управуваат со нивните податоци. Без разлика дали сте сопственик на мал бизнис или дел од голема корпорација, Bendani Super dbSearch for MS SQL може да помогне во рационализирање на процесот на управување со вашата база на податоци.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата способност да пребарува низ повеќе Microsoft SQL бази на податоци одеднаш. Ова значи дека можете лесно да пристапите до податоци од различни извори без да мора да се префрлате помеѓу различни апликации или програми.

Покрај тоа, Bendani Super dbSearch за MS SQL ви овозможува да ги зачувувате, уредувате и повторно да ги користите вашите пребарувања. Оваа функција го олеснува извршувањето на повторливите пребарувања и гарантира дека нема да морате да започнувате од нула секој пат.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговиот лесен за навигација мрежен интерфејс со јазичиња. Овој интерфејс ги прикажува вашите пребарувања на организиран начин, што им олеснува на корисниците брзо и ефикасно да ги најдат потребните информации.

Ако треба да ги споделите вашите резултати од пребарувањето со други, Bendani Super dbSearch за MS SQL ве опфати. Можете да ги извезувате вашите пребарувања во CSV, HTML или PDF формат во зависност од тоа што најдобро функционира за вашите потреби. Дополнително, доколку е потребно печатење на печатени копии, тогаш оваа опција е достапна и во самата програма.

Конечно, Bendani Super dbSearch за MS SQL нуди целосна поддршка за Unicode што значи дека меѓународните податоци од кинески преку тајландски сè до хинди се поддржани од оваа програма! Ова го прави идеален избор ако вашиот бизнис се занимава со меѓународни клиенти или партнери кои користат неанглиски јазици во нивните комуникации.

Генерално, Bendani Super dbSearch за MS SQL е одличен избор доколку барате сигурен и ефикасен начин за управување со вашите бази на податоци на Microsoft SQL. Неговите моќни карактеристики го олеснуваат брзото наоѓање на информациите што ви се потребни додека заштедувате време на рачни пребарувања и повторувачки задачи. Па зошто да не го пробате денес?

Целосни спецификации
Издавач Bendani Software
Страница на издавачи https://bendani.com
Датум на издавање 2020-05-15
Датум на додавање 2020-05-15
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за управување со бази на податоци
Верзија 2019
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments: