PC Win Booster Free

PC Win Booster Free 11.3.3.835

Windows / Sorentio Systems / 6848 / Целосни спецификации
Опис

PC Win Booster Free е моќна и лесна за употреба алатка за диск дизајнирана да ви помогне да го одржувате вашиот компјутер чист и без непотребни датотеки. Може брзо да го скенира вашиот хард диск за какви било непотребни датотеки, привремени интернет-датотеки, датотеки со корпа за рециклирање и неискористени празни папки што можеби биле оставени поради нецелосни деинсталации или други програми.

Програмата има интуитивен кориснички интерфејс што го прави лесен за користење. Исто така, работи брзо при скенирање и отстранување на несакани датотеки. PC Win Booster Free може дури и да најде дупликат датотеки како што се идентични слики, документи или други типови податоци со споредување не само на имињата на датотеките туку и на нивната содржина.

Покрај чистењето на вашиот хард диск, PC Win Booster Free може да ви помогне да деинсталирате софтвер или да отстраните оштетени програми од компјутерот што тешко се отстрануваат преку аплетот на контролната табла на Windows Add/Remove Programs. Можете дури и да го приспособите изгледот на PC Win Booster Free со 11 прекрасни скинови достапни во менито за поставки на програмата.

Со само два кликнувања на едно копче, можете веднаш да ги исчистите вообичаените системски и апликации непотребни датотеки, како и да бришете кратенки кои се однесуваат на неважечки локации на вашиот хард диск. Можете исто така да ја испразните корпата за отпадоци за миг со оваа моќна алатка! Плус, тој е компатибилен со канцелариски апликации, графички софтвер, антивирусни програми и повеќе инсталирани на вашиот компјутер за да не мора да се грижите за проблеми со компатибилноста кога ја користите оваа програма.

Целокупниот PC Win Booster Free е одличен избор за секој што бара сигурен начин да го одржува својот компјутер непречено да работи без да мора рачно да пребарува низ нивниот хард диск за непотребни податоци што ги натрупуваат нивните системски ресурси!

Целосни спецификации
Издавач Sorentio Systems
Страница на издавачи http://www.sorentioapps.com
Датум на издавање 2020-09-20
Датум на додавање 2020-09-20
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Одржување и оптимизација
Верзија 11.3.3.835
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6848

Comments: