Soft4Boost Audio Converter

Soft4Boost Audio Converter 6.0.9.443

Windows / Sorentio Systems / 556 / Целосни спецификации
Опис

Soft4Boost Audio Converter е моќен и лесен за употреба софтвер за конверзија на аудио што ви овозможува да конвертирате, уредувате, креирате мелодии и да уживате во процесот на аудио конверзија. Со Soft4Boost Audio Converter можете лесно да конвертирате аудио датотеки помеѓу MP3, OGG, FLAC, APE, AAC, M4A/M4R/M4B, AMR WAV VOX VOC SHN и други формати.

Софтверот обезбедува широк опсег на функции за уредување на вашите аудио датотеки пред да ги конвертирате. Можете да ги исечете или споите вашите аудио датотеки, како и да ги исечете во различни поглавја за употреба на вашиот iPhone iPod или iPad. Можете исто така да додадете наслови, коментари на авторите и други информации во конвертираната датотека. Дополнително, Soft4Boost Audio Converter ви овозможува да извезувате аудио од видео, уредувате песни и ги зачувувате на вашиот компјутер или надворешен хардверски уред.

Можете исто така да го користите Soft4Boost Audio Converter за конвертирање на песни во формат M4A за да можете да креирате уникатни мелодии за вашиот iPhone. Софтверот е дизајниран со интуитивен кориснички интерфејс што го прави лесен за користење дури и ако не сте технолошки такт. Исто така, поддржува сериска обработка, така што повеќе датотеки може да се конвертираат одеднаш, заштедувајќи време и напор во процесот.

Севкупниот аудио конвертор Soft4Boost е одличен избор за секој што бара доверливо софтверско решение за MP3 и аудио со моќни карактеристики како што се можности за уредување пред конверзија извезувајќи од видео создавајќи уникатни мелодии итн. Тој е брзо ефикасен и лесен за користење што го прави идеален за и почетници и искусни корисници подеднакво!

Целосни спецификации
Издавач Sorentio Systems
Страница на издавачи http://www.sorentioapps.com
Датум на издавање 2020-09-20
Датум на додавање 2020-09-20
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Rippers & Софтвер за конвертирање
Верзија 6.0.9.443
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 556

Comments: