Soft4Boost Audio Studio

Soft4Boost Audio Studio 5.8.9.591

Windows / Sorentio Systems / 617 / Целосни спецификации
Опис

Soft4Boost Audio Studio е совршена алатка за уредување аудио. Тој нуди широк спектар на функции кои ќе ви помогнат да создадете совршен хит. Со Soft4Boost Audio Studio, можете лесно да сечете, скратите, разделите и спојувате аудио датотеки со леснотија. Можете исто така да примените различни ефекти и филтри на вашите аудио записи за да им дадете уникатен звук.

Soft4Boost Audio Studio ги поддржува сите клучни аудио формати како MP3, WAV, PCM, WMA, OGG, FLAC, AMR, AAC, SHN, APE QCP MPA VOC MIDI RA и други. Можете дури и да извезувате аудио од видео датотеки со овој софтвер!

Функцијата за сериско уредување ви овозможува да примените одредени поставки на неколку датотеки одеднаш за да не мора да го правите тоа рачно за секоја датотека. Филтрите за намалување на шумот се одлични за измазнување на несаканото свирење и на вашите снимки!

Можете исто така да го користите Soft4Boost Audio Studio за да уредувате аудио песна и да креирате сопствен тон на ѕвонење за уредите на iPhone. Плус, има панел Омилени што ги складира сите ваши најчесто користени функции за да можете да работите побрзо од кога било досега!

Севкупно Soft4Boost Audio Studio е неверојатно моќен, но лесен за користење парче софтвер кој ќе ви помогне да ги подигнете вашите вештини за производство на музика! Без разлика дали штотуку почнувате или веќе имате одредено искуство во музичка продукција - овој софтвер има по нешто за секого!

Целосни спецификации
Издавач Sorentio Systems
Страница на издавачи http://www.sorentioapps.com
Датум на издавање 2020-09-20
Датум на додавање 2020-09-20
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 5.8.9.591
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 617

Comments: