Soft4Boost Audio Mixer

Soft4Boost Audio Mixer 5.9.3.491

Windows / Sorentio Systems / 758 / Целосни спецификации
Опис

Soft4Boost Audio Mixer е лесна за употреба, моќна и сеопфатна алатка за мешање и производство на музика. На корисниците им нуди едноставен музички микс, композиција и продукциска средина базирана на циклус за создавање оригинални музички миксови. Со Soft4Boost Audio Mixer можете лесно да измешате неколку аудио записи заедно, да поставите свој глас на инструментална песна, да креирате низа од плејлисти со опции за бледнее/излез во една датотека, визуелно да го процените процесот на микс на музика на временска линија и да примените различни циклуси вклучени во инсталацијата на вашиот проект.

Апликацијата исто така им нуди на корисниците пристап до широк спектар на аудио ефекти и филтри кои можат да се применат на нивните миксови. Тие вклучуваат реверб, рефрен, фланџер, одложување на ехо и многу повеќе. Дополнително, Soft4Boost Audio Mixer ви овозможува да ги зачувате вашите создадени миксови или делови од нив како популарни аудио формати како што се WAV, MP3 или WMA датотеки за понатамошна употреба или споделување со други.

Soft4Boost Audio Mixer е дизајниран и за почетници корисници кои штотуку почнуваат во светот на дигитално мешање музика, како и за искусни професионалци на кои им е потребна ефикасна алатка за нивните проекти. Корисничкиот интерфејс е интуитивно дизајниран така што секој може брзо да научи како да го користи без никакво претходно знаење или искуство. Програмата исто така вклучува корисни упатства кои ќе ве водат низ секој чекор од процесот од почеток до крај, така што дури и почетниците можат брзо да се подигнат и да работат без никаква мака!

Без разлика дали барате лесен начин да креирате професионални миксови со звук или едноставно сакате нешто забавно да си играте дома – Soft4Boost Audio Mixer има се што ви треба! Со својот широк избор на функции во комбинација со неговиот интуитивен дизајн - овој софтвер сигурно ќе стане една од вашите алатки кога ќе дојде време за создавање неверојатни звучни дигитални музички миксови!

Целосни спецификации
Издавач Sorentio Systems
Страница на издавачи http://www.sorentioapps.com
Датум на издавање 2020-09-20
Датум на додавање 2020-09-20
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија DJ софтвер
Верзија 5.9.3.491
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 758

Comments: