Soft4Boost Any Audio Record

Soft4Boost Any Audio Record 7.0.1.491

Windows / Sorentio Systems / 1594 / Целосни спецификации
Опис

Soft4Boost Any Audio Record е лесен за користење софтвер за аудио снимање што ви овозможува да снимате кој било звук што доаѓа од или оди до вашиот компјутер. Без разлика дали сакате да снимите саундтрак за видео игра, разговор на Skype или кој било друг тип на аудио податоци, Soft4Boost Any Audio Record ќе ви обезбеди звук со највисок можен квалитет.

Корисничкиот интерфејс на Soft4Boost Any Audio Record е модерен и интуитивен. Го прикажува моменталното ниво на звук и целокупното време на снимање, како и избраниот формат на снимање. Апликацијата поддржува широк спектар на формати за да може да ги задоволи потребите на повеќето корисници.

Soft4Boost Any Audio Record е дизајниран да биде лесен и ефикасен, така што нема да зазема премногу простор на вашиот компјутер или да ги забави неговите перформанси. Исто така, има интуитивен кориснички интерфејс што го олеснува користењето за секој без потреба од техничко знаење или искуство.

Со Soft4Boost Any Audio Record, можете лесно да снимате секаков вид аудио податоци со само неколку кликања и да уживате во висококвалитетни звучни снимки секој пат!

Целосни спецификации
Издавач Sorentio Systems
Страница на издавачи http://www.sorentioapps.com
Датум на издавање 2020-09-20
Датум на додавање 2020-09-20
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 7.0.1.491
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1594

Comments: