Soft4Boost Disc Cover Studio

Soft4Boost Disc Cover Studio 6.4.7.491

Windows / Sorentio Systems / 692 / Целосни спецификации
Опис

Soft4Boost Disc Cover Studio е совршен софтвер за создавање прекрасни етикети, корици и брошури на дискови. Лесен е за користење и обезбедува широк спектар на функции што го прават идеален за графички дизајнери, музички продуценти, уредници на видео и секој друг што треба да креира обвивки за дискови со професионален изглед.

Со Soft4Boost Disc Cover Studio можете да дизајнирате сопствен капак за диск од нула или да користите еден од многуте достапни шаблони. Можете исто така да увезете слики од вашиот компјутер или други извори за да го приспособите вашиот дизајн. Софтверот исто така ви овозможува да зумирате/одзумирате за да можете лесно да гледате детали за сликата или текстот.

Soft4Boost Disc Cover Studio е компатибилен со повеќето модерни печатачи за покривање, така што не мора да се грижите за проблеми со компатибилноста при печатење на вашите дизајни. Поддржува различни типови дискови, вклучувајќи CD, DVD, VCD и Blu-ray дискови, така што без разлика со каков тип на медиум работите, Soft4Boost Disc Cover Studio ве покрива!

Софтверот вклучува и напреден систем за решетка што го олеснува прецизното лоцирање и уредување на сликите, како и додавање текстови во различни бои, фонтови и големини - дури и кружен текст! Со Soft4Boost Disc Cover Studio што ви стои на располагање, нема ограничување до какви креативни дизајни можете да смислите!

Soft4Boost Disc Cover Studio е дел од поголемиот пакет Soft4Boost кој вклучува различни други корисни алатки како што се аудио конвертори, видео конвертори и повеќе - сите дизајнирани да им помогнат да им го олеснат животот на корисниците на кои им требаат моќни мултимедијални решенија без да се скршат.

Значи, ако барате лесен начин да креирате прекрасни етикети, корици и брошури на дискови, тогаш не гледајте подалеку од Soft4Boost Disc Cover Studio - тој е брз, интуитивен интерфејс го прави создавањето прекрасни дизајни едноставно, додека неговиот широк опсег на функции гарантира дека без оглед на проектот што го правите имајте на ум ќе се заврши брзо и ефикасно!

Целосни спецификации
Издавач Sorentio Systems
Страница на издавачи http://www.sorentioapps.com
Датум на издавање 2020-09-20
Датум на додавање 2020-09-20
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Илустрациски софтвер
Верзија 6.4.7.491
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 692

Comments: