Soft4Boost Device Uploader

Soft4Boost Device Uploader 6.7.7.489

Windows / Sorentio Systems / 1143 / Целосни спецификации
Опис

Soft4Boost Device Uploader е моќна и лесна за употреба алатка која ви овозможува брзо и лесно да поставувате датотеки и папки со медиумска содржина на различни преносливи уреди. Поддржува уреди на Apple (iPod, iPod Touch, iPhone, iPad), Sony PSP, Archos DVR, BlackBerry Pearl, Samsung Players, Creative Players, iRiver, SanDisk Sansa, Epson плеери и Cowon iAudio X5 Portable Media Player (PMP), како и мобилни телефони за GSM и CDMA мрежи.

Програмата нуди интуитивен кориснички интерфејс што го олеснува управувањето со структурата на датотеките и папките на вашиот пренослив уред. Можете исто така визуелно да го процените напредокот на процесот на прикачување на содржината. Soft4Boost Device Uploader поддржува транспорт преку Bluetooth конекција, како и IrDA или USB конекција.

Со Soft4Boost Device Uploader можете лесно да пренесувате музика од вашиот компјутер на кој било поддржан уред со само неколку кликања! Програмата автоматски ќе ги открие сите поврзани уреди за да не мора да се грижите за проблеми со компатибилноста или рачно да го избирате вистинскиот тип на уред секој пат кога сакате да префрлите податоци.

Soft4Boost Device Uploader, исто така, ви овозможува да креирате плејлисти на вашиот пренослив уред директно од апликацијата без да мора да користите дополнителен софтвер или алатки. Можете да додавате песни една по една или да изберете повеќе песни одеднаш за побрзо време на обработка. Програмата исто така поддржува функционалност за влечење и спуштање, така што додавањето нови песни е уште полесно од кога било досега!

Апликацијата доаѓа со неколку корисни функции како автоматска синхронизација на плејлисти помеѓу различни уреди; поддршка за повеќе аудио формати вклучувајќи MP3/WAV/OGG/FLAC; можност за преглед на песни пред да ги префрлите; поддршка за ID3 ознаки; можност за преименување на датотеки за време на процесот на пренос; поддршка за знаци на Уникод во имињата на датотеките; можност за бришење дупликат датотеки од целната папка пред да се префрлат нови итн...

Soft4Boost Device Uploader е идеално решение доколку ви треба сигурна алатка која ќе ви помогне брзо да прикачувате медиумска содржина на различни преносливи уреди без никакви проблеми! Со својот интуитивен кориснички интерфејс и широкиот опсег на функции, сигурно го прави управувањето со вашата музичка библиотека многу полесно од кога било досега!

Преглед

Soft4Boost Device Uploader ви дава можност да испраќате медиуми од вашиот компјутер на многу различни уреди, вклучувајќи ги добро познатите Apple iPod, Sony PSP и Samsung MP3 плеери, како и помалку познатите MP3 плеери iRiver и гаџетите Cowon iAudio x5 . Ќе ви се допадне неговата пристапност, но можеби ќе го пропуштите недостатокот на напредни функции.

Добрите

Привлечен, интуитивен интерфејс: интерфејсот на Soft4Boost Device Uploader се покажува привлечен и лесен за користење. Екранот може да се менува помеѓу различни платформи за да одговара на шемата за дизајн на вашиот уред. На пример, опцијата за прикажување на iTunes има заоблени рабови на прозорците и кружно копче за затворање и минимизирање познато на корисниците на Apple, додека опцијата за екран на Android има темно сиви и зелени тонови кои одговараат на визуелниот спектар на оперативниот систем на тој телефон.

Практично: За да ги поставите вашите датотеки на вашиот уред, треба само да го поврзете уредот со вашиот компјутер и да ги изберете датотеките што сакате да ги префрлите. Можете да ги прикачувате датотеките преку USB-кабел или со безжична врска со Bluetooth.

Конс

Нема напредни функции: Иако оваа програма се покажува како функционална како што е, ќе беше уште покорисна доколку имаше напредни функции како автоматски бекап и аудио/видео конвертор.

Крајна линија

Soft4Boost Device Uploader прави една работа и го прави добро: ова е добра програма за копирање медиумски датотеки од вашиот компјутер на вашиот пренослив уред. Можеби нема софистицираност, но она што го нуди е доволно добро за да го направи вредно преземање, особено ако користите неколку гаџети.

Целосни спецификации
Издавач Sorentio Systems
Страница на издавачи http://www.sorentioapps.com
Датум на издавање 2020-09-20
Датум на додавање 2020-09-20
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 6.7.7.489
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1143

Comments: