Soft4Boost Burning Studio

Soft4Boost Burning Studio 6.2.9.591

Windows / Sorentio Systems / 787 / Целосни спецификации
Опис

Soft4Boost Burning Studio е моќен и сеопфатен видео софтвер кој ви овозможува лесно да креирате сопствени аудио, податоци и видео дискови со само неколку кликнувања на глувчето. Оваа интуитивна програма има интерфејс кој е лесен за користење, кој ги прави задачите за снимање без напор. Со Soft4Boost Burning Studio, можете брзо и лесно да пишувате податоци на ЦД-а, ДВД-а, Blu-ray (BD-R, BD-RE) дискови и да ги складирате вашите податоци со највисок можен квалитет поради уникатниот капацитет на BD податоци од 25 или 50 GB по диск.

Софтверот поддржува CD-R/RW, DVD+/-R, DVD+/-RW, DVD-RAM, како и ДВД технологија со двоен/двослоен за максимална компатибилност со сите типови дискови. Можете исто така да снимате дискови за подигање или да креирате ISO слики или датотеки заштитени со лозинка на вашиот компјутер за дополнителна безбедност. Дополнително, Soft4Boost Burning Studio ви овозможува да снимате DVD-Video датотеки достапни на HDD директно на DVD диск за да можете да гледате филмови со домашен DVD плеер.

Soft4Boost Burning Studio, исто така, располага со интегриран создавач на корици за дискови кој ви овозможува да направите персонализирани корици за вашите дискови за кратко време! Неодамна ажурираниот едноставен и интуитивен интерфејс, заедно со неговата разновидност на жешки карактеристики ја прават оваа програма едно од најзгодните и најбараните софтверски решенија за правење копии на домашни видео DVD-а, како и за извршување на други задачи за снимање.

Целокупното Soft4Boost Burning Studio е одличен избор доколку барате сигурна, но лесна за употреба апликација која ќе ви помогне брзо и ефикасно да извршувате различни задачи за снимање со секаков вид датотеки!

Целосни спецификации
Издавач Sorentio Systems
Страница на издавачи http://www.sorentioapps.com
Датум на издавање 2020-09-20
Датум на додавање 2020-09-20
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД режачи
Верзија 6.2.9.591
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 787

Comments: