Soft4Boost Video Studio

Soft4Boost Video Studio 5.5.7.543

Windows / Sorentio Systems / 617 / Целосни спецификации
Опис

Soft4Boost Video Studio е моќен софтвер за уредување видео што го олеснува создавањето уникатни видеа. Со Soft4Boost Video Studio, можете да се придружувате, разделите и бришете непотребни сцени, да ротирате видео датотеки и да уредувате аудио директно во видеото. Можете исто така да додавате аудио позадина на вашите видеа, да вметнувате наслови и да користите кеш видео технологија за брзо и ефикасно уредување на HD-снимање.

Soft4Boost Video Studio ги поддржува сите клучни HD-формати вклучувајќи AVCHD, MPEG-2 HD, AVI HD, WMV HD, TOD и MTS/M2TS. Исто така, има функција која ви помага да ги направите стабилни треперливите или нишани снимки со само еден клик. Можете исто така да користите готови анимирани текстуални преклопувања за вашите видеа или да ги снимате директно од DV камери со помош на функцијата Снимање екран.

Снимањето на DVD/Blu-ray-дискови е олеснето и со Soft4Boost Video Studio - можете да додавате менија со музика, видео и слики, како и да изберете помеѓу десетици ефекти и транзиции за вашите видеа да изгледаат уште попрофесионално. Увезете ги постоечките видео клипови од HDD или снимајте ги директно од DV камерите, а потоа уредете ги видеата Blu-ray со додавање специјално дизајнирани менија заедно со ефекти и транзиции пред да го исечете отсекувањето мешање изгорени излезни датотеки на Blu-ray-дискови!

Soft4Boost Video Studio поддржува широк опсег на формати како AVI VOB MP4 DVD WMV 3GP MOV MKV H263/H264 Кодеци MPEG QuickTime FLV SWF TS DAT PPT RealVideo (RM RMV). Со овој сеопфатен сет на функции што ви се на располагање, создавањето неверојатни видеа никогаш не било полесно!

Целосни спецификации
Издавач Sorentio Systems
Страница на издавачи http://www.sorentioapps.com
Датум на издавање 2020-09-20
Датум на додавање 2020-09-20
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 5.5.7.543
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 617

Comments: