Soft4Boost Split Movie

Soft4Boost Split Movie 5.6.1.453

Windows / Sorentio Systems / 627 / Целосни спецификации
Опис

Soft4Boost Split Movie е моќен и лесен за користење софтвер за уредување видео кој ви овозможува брзо и без загуба да ги уредувате вашите MPEG и другите видео датотеки без реконверзија. Поддржува многу датотеки базирани на MPEG, вклучувајќи MPEG 1 и 2, видео ДВД (VOB и VRO), AVI, DVD, Blu-ray, HD (AVCHD-, MOD-, MTS/M2TS), како и други клучни видео формати . Со Soft4Boost Split Movie можете лесно да ги исечете несаканите делови од видеото или да споите неколку видеа во една датотека. Можете исто така да додадете менија за DVD-Blu-ray на вашите видеа за попрофесионален изглед.

Софтверот нуди и низа функции за снимање медиумски датотеки од екранот на вашиот компјутер или веб-камера. Ова го прави идеален за лесно креирање видеа или демо за обука. Можете дури и да снимате аудио од кој било извор поврзан на вашиот компјутер, како што е микрофон или уред во линија. Интуитивниот кориснички интерфејс го олеснува започнувањето со програмата веднаш без да мора прво да поминете низ сложени упатства.

Soft4Boost Split Movie е совршен за секој кој има потреба од ефикасен начин за уредување на нивните видеа без да се загрози квалитетот или да се троши премногу време на процесот. Без разлика дали сакате да креирате филмови со професионален изглед или само сакате нешто едноставно што ќе ја заврши работата брзо, овој софтвер има сè што ви треба во еден практичен пакет!

Целосни спецификации
Издавач Sorentio Systems
Страница на издавачи http://www.sorentioapps.com
Датум на издавање 2020-09-20
Датум на додавање 2020-09-20
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 5.6.1.453
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 627

Comments: