Soft4Boost DVD Creator

Soft4Boost DVD Creator 5.5.7.405

Windows / Sorentio Systems / 519 / Целосни спецификации
Опис

Soft4Boost DVD Creator е лесен за користење софтвер за пишување и снимање диск кој ви овозможува да правите повеќе со дигиталните медиуми. Дизајниран е да ви помогне да ги организирате вашите видео снимки во професионален и убав проект за ДВД. Со Soft4Boost DVD Creator, можете да креирате персонализирани менија, да ги подобрувате со наслови, музика и ефекти, да избирате од збир на практични и професионално креирани претходно поставени поставки, да го снимате проектот на ДВД и да го споделувате со пријателите и семејството.

Soft4Boost DVD Creator е совршена алатка за секој кој сака брзо и лесно да креира свои ДВД-а. Без разлика дали сте почетник или искусен корисник, Soft4Boost ќе ви помогне да ја завршите работата за кратко време. Интуитивниот интерфејс го олеснува започнувањето веднаш - само изберете ги вашите датотеки или папки со видеа, додајте ги во временската линија, а потоа приспособете го дизајнот на менито користејќи еден од нашите претходно направени шаблони или креирајте свои од нула! Можете исто така да додавате наслови, музички нумери или специјални ефекти за дополнително влијание пред да го запишете вашето ремек-дело на диск.

Со напредните функции на Soft4Boost, како што е технологијата за откривање сцена која автоматски ги дели долгите видеа во поглавја за полесна навигација; поддршка за повеќе аудио траки; поддршка за повеќе формати на преводи; плус многу повеќе функции - создавањето на ДВД со професионален изглед никогаш не било полесно!

Програмата исто така ги поддржува сите популарни видео формати, вклучувајќи AVI (DivX/Xvid), MPEG 1/2/4 (VCD/SVCD/DVD), WMV (Windows Media Video) како и HD видео формати како AVCHD (Advanced Video Codec High Дефиниција). Значи, без оглед на видот на видео снимката што ја имате – без разлика дали се работи за домашни филмови снимени на видео камери или преземени филмови од интернет – Soft4Boost ќе може да се справи без никакви проблеми!

Откако ќе завршите со создавањето на вашето ремек-дело, едноставно запишете го на диск користејќи еден од неколкуте поддржани излезни формати, вклучително и CDR/RW/DVDR/RW/BluRay дискови, така што секој може да ужива гледајќи го на своите телевизори! И ако тоа не беше доволно - има дури и опција директно да се прикачува онлајн за да можат да гледаат и пријателите и семејството ширум светот!

Па зошто да чекаме? Преземете го Soft4boost денес и започнете да создавате неверојатни ДВД-а за кратко време! Со своите едноставни, но моќни алатки и интуитивен интерфејс - секој може да стане главен режисер за неколку минути!

Целосни спецификации
Издавач Sorentio Systems
Страница на издавачи http://www.sorentioapps.com
Датум на издавање 2020-09-20
Датум на додавање 2020-09-20
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД режачи
Верзија 5.5.7.405
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 519

Comments: