Soft4Boost Document Converter

Soft4Boost Document Converter 6.4.9.555

Windows / Sorentio Systems / 1409 / Целосни спецификации
Опис

Soft4Boost Document Converter е моќна и лесна за употреба софтверска апликација дизајнирана да прегледува и конвертира различни видови документи. Ги чита текстуалните датотеки и ги конвертира во формати PDF, DOC, DOCX, RTF, TXT, ODT, HTML, JPEG и TIFF. Со Soft4Boost Document Converter можете брзо и лесно да вршите конверзии помеѓу најчесто користените формати како PDF, DOC, RTF и TXT.

Корисничкиот интерфејс на Soft4Boost Document Converter е интуитивно дизајниран за максимална леснотија на користење. Можете да ги гледате документите во удобно опкружување со можност за автоматско скролување или само печатење на страниците што ви се потребни. Софтверот исто така ви овозможува да ги шифрирате вашите PDF-датотеки пред да ги испратите преку е-пошта или да ги поставите на веб-страници, како и да поставите дозволи за нив за дополнителна безбедност. Дополнително, обезбедува ефикасен начин за брзо преименување на серија датотеки за да може подоцна да се организираат полесно.

Soft4Boost Document Converter е идеален избор за бизниси кои бараат ефикасен начин за управување со нивните потреби за конверзија на документи без претходно искуство со слични софтверски апликации. Ги нуди сите карактеристики неопходни за конвертирање документи од еден формат во друг со само неколку кликања, додека на корисниците сè уште им нуди многу опции кога станува збор за прилагодување на нивните поставки за излезна датотека според нивните специфични барања.

Софтверот, исто така, поддржува сериска обработка што им овозможува на корисниците да конвертираат повеќе документи одеднаш, наместо да го прават секој поединечно - заштедувајќи време и напор во процесот! Понатаму, неговата поддршка за функционалноста со влечење и спуштање го прави уште полесно од кога било досега кога додавате нови датотеки во списокот на редици на програмата за да можат брзо да се конвертираат без никаква мака!

Севкупниот Soft4Boost конвертор на документи е одличен избор доколку барате сигурно деловен софтверско решение кое ќе ви помогне да ги направите задачите за конверзија на документи многу поедноставни од кога било досега! Со својот интуитивен кориснички интерфејс комбиниран со моќни функции како што се поддршка за сериска обработка и функционалност за влечење и пушти - оваа програма има се што е потребно за да се погрижи вашите потреби за конверзија на документи ефикасно да се грижат секој пат!

Целосни спецификации
Издавач Sorentio Systems
Страница на издавачи http://www.sorentioapps.com
Датум на издавање 2020-09-20
Датум на додавање 2020-09-20
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за управување со документи
Верзија 6.4.9.555
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 1409

Comments: