Soft4Boost DVD Cloner

Soft4Boost DVD Cloner 7.0.7.649

Windows / Sorentio Systems / 866 / Целосни спецификации
Опис

Soft4Boost DVD Cloner е моќен и лесен за користење софтвер кој ви овозможува да правите совршени копии од вашите ДВД-а. Може да се користи за создавање ДВД-дискови за домашни ДВД-плеери, копирање оригинални филмови со нивниот оригинален квалитет, давање нов живот на оштетените ДВД-а, пишување дискови со податоци Blu-Ray/DVD/CD и правење ISO слики од вашите филмови што може да се снимаат подоцна кога и да ви треба.

Soft4Boost DVD Cloner поддржува широк спектар на типови медиуми, вклучувајќи CD-R/RW, DVD+/-R, DVD+/-RW, DVD-RAM, ДВД-а со двоен/двослоен и најновата Blu-ray технологија BD-R и BD-RE . Со својот едноставен и интуитивен интерфејс можете да ги извршувате сите задачи брзо и лесно.

Програмата има напреден мотор за снимање кој обезбедува резултати со највисок квалитет при копирање или креирање нови дискови. Исто така, поддржува пишување со повеќе сесии што ви овозможува да додавате повеќе податоци на веќе напишани дискови без претходно да ги избришете. Програмата, исто така, располага со интегрирана гума за бришење диск што безбедно ќе ги избрише сите податоци од дисковите што може да се препишуваат за да можат повторно да се користат без никакви проблеми.

Soft4Boost DVD Cloner, исто така, вклучува различни други корисни функции, како што се поддршка за повеќе јазици, вклучувајќи англиски, француски, германски шпански итн., поддршка за повеќе дискови одеднаш (до 8), поддршка за различни формати на датотеки како AVI MPEG WMV MP3 WAV итн., можност за преглед на датотеки пред да се запалат на диск или да се креираат ISO слики од нив итн.

Целокупниот Soft4Boost DVD Cloner е одличен избор ако барате сигурна алатка која ќе ви помогне лесно да правите совршени копии од вашите ДВД-а, додека сепак обезбедува многу дополнителни функции како пишување повеќе сесии или можности за безбедно бришење дискови.

Целосни спецификации
Издавач Sorentio Systems
Страница на издавачи http://www.sorentioapps.com
Датум на издавање 2020-09-20
Датум на додавање 2020-09-20
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 7.0.7.649
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 866

Comments: