Soft4Boost Video to Device

Soft4Boost Video to Device 6.9.7.543

Windows / Sorentio Systems / 559 / Целосни спецификации
Опис

Soft4Boost Video to Device е моќен видео софтвер кој го олеснува конвертирањето видеа за репродукција на кој било уред. Со само неколку кликања, можете брзо и лесно да ги конвертирате вашите омилени филмови и видеа во формат по ваш избор. Soft4Boost Video to Device ги поддржува сите популарни формати, вклучително и Sony (PSP и PS3), Apple (iPod, iPhone, iPad), Archos DVR, Creative Zen Vision, iRiver, Epson, BlackBerry, пренослив медиа плеер (PMP), YouTube, Facebook GSM и CDMA мрежи мобилни телефони способни за репродукција на видео датотеки, како и DVD плеери со поддршка за DivX/Xvid.

Софтверот нуди и оптимизирани претходно поставени поставки за секој тип на уред за да не мора да се грижите за рачно поставување на параметрите или кодеците на излезната датотека. Автоматски ќе ги избере најдобрите поставки за секој уред за да го добиете видеото со највисок можен квалитет без да мора да правите дополнителна работа. Плус, дури и ќе ја контролира големината на излезната датотека, така што совршено се вклопува во големината на меморијата на вашиот рачен уред.

За оние кои сакаат поголема контрола врз нивните конверзии, има и прилагоден режим каде што можете да ги приспособите поставките како бит-стапка или стапка на слики за да го добиете токму она што ви треба од вашата работа за конверзија. Можете дури и да конвертирате само дел од филмот доколку е потребно за да бидете сигурни дека сите поставки се точни пред да конвертирате цел филм или видео датотека.

Целокупниот Soft4Boost Video To Device е неверојатно лесен начин за копирање на ДВД-а или конвертирање видеа за репродукција на кој било поддржан уред без да се грижите за проблеми со компатибилноста или процесите на рачно поставување - што го прави совршен и за почетници и за експерти!

Целосни спецификации
Издавач Sorentio Systems
Страница на издавачи http://www.sorentioapps.com
Датум на издавање 2020-09-20
Датум на додавање 2020-09-20
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео конвертори
Верзија 6.9.7.543
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 559

Comments: