Soft4Boost Photo Studio

Soft4Boost Photo Studio 8.1.1.647

Windows / Sorentio Systems / 942 / Целосни спецификации
Опис

Soft4Boost Photo Studio е моќен софтвер за дигитални фотографии што ви овозможува да уредувате и да го подобрите изгледот на вашите слики. Со Soft4Boost Photo Studio, можете лесно да сечете, ротирате, зумирате и одзумирате слики. Можете исто така да ги приспособите параметрите на бојата, како што се балансот, осветленоста, контрастот и заситеноста за да им дадете уникатен изглед на вашите фотографии.

Софтверот има и алатки за отстранување на помали дефекти како ефект на црвени очи или ситни несовршености од вашите слики. Има напредна функција за намалување на шумот што помага да се намалат звуците на сликата додека функцијата на алатката Deblur ги изострува или омекнува облиците на предметите за попрецизно уредување.

Soft4Boost Photo Studio доаѓа со сет на претходно направени ефекти кои ви овозможуваат да направите вашите слики да изгледаат како стари избледени фотографии или да креирате стилски монохроматски црно-бели слики. Софтверот поддржува различни формати на слики како што се JPEG, BMP, TIFF, PNG и GIF за да можете лесно да работите со секаков вид формат на датотеки со слики без никакви проблеми.

Со интуитивниот кориснички интерфејс на Soft4Boost Photo Studio и лесните алатки за користење, дури и почетниците ќе можат брзо да научат како да ги користат функциите на програмата за кратко време! Без разлика дали сте професионален фотограф кој бара напредни можности за уредување или само некој што сака да ги подобри своите фотографии пред да ги сподели онлајн - Soft4Boost Photo Studio е совршен избор!

Целосни спецификации
Издавач Sorentio Systems
Страница на издавачи http://www.sorentioapps.com
Датум на издавање 2020-09-20
Датум на додавање 2020-09-20
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Уредници на фотографии
Верзија 8.1.1.647
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 942

Comments: