Soft4Boost Easy Disc Burner

Soft4Boost Easy Disc Burner 6.8.5.491

Windows / Sorentio Systems / 7356 / Целосни спецификации
Опис

Soft4Boost Easy Disc Burner е моќен и лесен за користење видео софтвер кој ви овозможува да ги снимате вашите податоци на ЦД, ДВД, па дури и на Blu-ray дискови. Поддржува широк опсег на типови медиуми, вклучувајќи CD-R/RW, DVD+/-R, DVD+/-RW, DVD-RAM и најновата Blu-ray технологија BD-R и BD-RE. Корисничкиот интерфејс е едноставен и удобен за користење; се што треба да направите е да го вметнете вашиот диск и да направите неколку кликања за да ги запалите податоците од компјутерот на дискот.

Софтверот обезбедува и контрола врз брзината на процесот на снимање. Стандардно, ја избира максималната поддржана вредност, но можете да изберете помала брзина ако сакате да читате ЦД, ДВД или Blu-ray со постар режач (или само заради дополнителна безбедност). Soft4Boost Easy Disc Burner нуди и доживотна бесплатна услуга за ажурирање, како и неограничена бесплатна техничка поддршка. Понатаму, тој обезбедува повеќе јазични пакети за корисници ширум светот, така што секој може да ужива во неговите карактеристики без оглед на нивната локација или јазични преференции.

Soft4Boost Easy Disc Burner го прави снимањето на дискови полесно од кога било досега! Со својот интуитивен кориснички интерфејс и широкиот опсег на поддржани типови медиуми, тој е совршен и за почетниците кои штотуку почнуваат со снимање на дискови, како и за искусни корисници на кои им требаат понапредни функции како контрола на брзината на снимање или поддршка за повеќе јазични пакети. И со неговата доживотна бесплатна услуга за ажурирање плус неограничена бесплатна техничка поддршка, нема причина да не го пробате овој неверојатен софтвер!

Целосни спецификации
Издавач Sorentio Systems
Страница на издавачи http://www.sorentioapps.com
Датум на издавање 2020-09-20
Датум на додавање 2020-09-20
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД режачи
Верзија 6.8.5.491
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 7356

Comments: