Cult Of Zombies 3

Cult Of Zombies 3 2.1

Опис

Cult Of Zombies 3 е третото продолжение од Авантурите на Џон, возбудлива и возбудлива серија на игри. Во овој дел, Џон е заразен од зомби и се буди во мистериозен лавиринт полн со стапици и мртовци кои одат. Мора да го најде противотровот за зомби вирусот пред да биде предоцна!

Играчите ќе ја преземат улогата на Џон додека тој се движи низ оваа предавничка средина. Вооружени со базука, играчите мора да ја искористат својата памет за да ги надмудрат своите непријатели додека избегнуваат смртоносни стапици. Со ограничено движење поради тежината на неговото оружје, играчите мора да бидат стратешки за да преживеат!

Играта има неверојатна 3Д графика која го оживува овој свет со живописни бои и детални текстури. Играчите можат да истражуваат различни средини како темни пештери, напуштени згради и многу повеќе додека бараат индиции што ќе ги доведат поблиску до пронаоѓање противотров за инфекцијата на Џон. На нивното патување тие ќе наидат на орди на зомби кои се решени да ги спречат да успеат!

Cult Of Zombies 3 нуди и интензивни борбени секвенци каде играчите можат да ги користат нивните базуки или друго оружје што им е на располагање против брановите на непријателите. Играчите можат да го надградат оружјето со посебни способности, како што се зголемено оштетување или побрзо време на повторно вчитување, што може да помогне да се промени плимата во битката! Дополнително, има различни напојувања расфрлани низ секое ниво, кои обезбедуваат привремени засилувања, како што се зголемена брзина или непобедливост, што може да им помогне на играчите да имаат предност кога се соочуваат со моќни непријатели.

Целокупниот Cult Of Zombies 3 е авантуристичка игра преполна со акција која обезбедува часови по часови забава за гејмерите кои бараат возбудливо искуство полно со изненадувања околу секој агол! Со својот уникатен спој на елементи за решавање загатки во комбинација со интензивни борбени секвенци, Cult Of Zombies 3 нуди нешто за сите што уживаат во играње игри исполнети со возбуда и неизвесност!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2020-08-04
Датум на додавање 2020-08-04
Категорија Игри
Под категорија Стрелци од прво лице
Верзија 2.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments: