Bros World

Bros World 3.9

Опис

Добредојдовте во Bros World, онлајн стрелачка игра која се одвива во свет каде што вонземјаните ги зазедоа домовите на обичните луѓе. Во оваа игра, ќе можете да искусите убава графика, добра физика и голема разурнливост. Играта е пријатна, а корисничкиот интерфејс го олеснува секој да го земе и да игра.

Bros World е совршен за играње со пријателите додека се борите против непоканети гости кои го зазеле вашиот дом. Можете да изберете од две различни карти: Sanctuary картичка за онлајн натпревари или Highrise картичка за тренинг борби. Со овие картички, можете да го приспособите вашето искуство со игри и да бидете сигурни дека секој натпревар е уникатен и возбудлив.

Графиките во Bros World се неверојатно реалистични со детални текстури кои го оживуваат светот на вашиот екран. Физичкиот мотор гарантира дека секоја акција има реална реакција за да се чувствувате како навистина да сте среде борба помеѓу вонземјаните и сопствениците на куќи. Функцијата за уништување им овозможува на играчите да рушат ѕидови или други предмети за да добијат предност за време на борбени сценарија - додавајќи уште еден слој на стратегија во секој натпревар!

Самата игра е мазна и интуитивна, така што, дури и ако ви е прв пат да играте онлајн стрелачка игра, нема да бидете обземени од комплицирани контроли или механика. Можете лесно да скокнете директно во акција без да морате да поминувате часови за учење како функционира сè - што го прави совршен за обичните гејмери ​​кои сакаат само брза забава!

Севкупно, Bros World нуди извонредно гејмерско искуство со неверојатни визуелни слики, реалистичен физички мотор, одлични карактеристики за деструктивност плус непречена игра, сето тоа спакувано во интерфејс лесен за корисникот - што ја прави една од најдобрите игри денес! Па што чекаш? Фатете пријатели и придружете се на оваа епска битка помеѓу вонземјаните и сопствениците на куќи сега!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2020-09-08
Датум на додавање 2020-09-08
Категорија Игри
Под категорија Акциони игри
Верзија 3.9
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Windows 95/98/ME/2000/NT/XP/2003/Vista/W7, 16 MB RAM, Pentium-133 MHz, 2 MB hard disk space
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: