AnyFix - iOS System Recovery

AnyFix - iOS System Recovery 1.0

Опис

AnyFix - iOS System Recovery е моќна алатка и софтвер за оперативен систем што ви помага да поправите над 130 проблеми со системот iPhone, iPad, iPod touch и Apple TV за неколку минути. Исто така, нуди решенија за повеќе од 200 грешки на iTunes. Со AnyFix, можете лесно да влезете или да излезете од режимот за обновување со само еден клик. Можете исто така да го надградите или деградирате вашиот iOS/iPadOS на која било верзија по ваш избор без никакви проблеми.

AnyFix е совршено решение за сите ваши проблеми поврзани со iOS/iPadOS. Ви помага да ги поправите вообичаените проблеми како што се оневозможен iPhone, iPhone не се полни, iPhone заглавен на логото на Apple и многу други за кратко време. Таа, исто така обезбедува решенија за грешките на iTunes како што се инсталација/преземање/ажурирање/поврзување/резервна копија/обновување/синхронизација и грешки во ЦДБ со леснотија.

Најдобриот дел за AnyFix е тоа што ви овозможува да го ресетирате вашиот iOS уред со или без внесување на лозинката во зависност од прифатената ситуација. Ова им олеснува на корисниците кои ги заборавиле своите шифри или не можат да пристапат до нивните уреди поради некој друг проблем.

Со AnyFix - iOS System Recovery, корисниците можат лесно да ги решаваат проблемите на нивните уреди без да се грижат за губење на податоци или оштетување предизвикано од неправилни операции за време на процесот на поправање на проблемите на нивниот уред. Софтверот е дизајниран имајќи ја предвид удобноста на корисникот, така што дури и оние кои не се запознаени со технологијата можат да го користат без никакви тешкотии!

Интуитивниот интерфејс на AnyFix им олеснува на корисниците брзо и ефикасно да се движат низ неговите функции, притоа обезбедувајќи им детални инструкции за тоа како треба чекор-по-чекор да ги поправаат проблемите на нивниот уред за да не прават грешки. начин кој потенцијално може да предизвика дополнителна штета наместо да ги решава постоечките!

Генерално, AnyFix - iOS System Recovery е одличен корисен софтвер кој нуди широк опсег на функции кои им олеснуваат на корисниците брзо и ефикасно да ги решаваат проблемите со нивните уреди, истовремено обезбедувајќи минимална загуба на податоци во текот на процесот! Со својот интуитивен интерфејс и деталните инструкции обезбедени во текот на секој чекор на поправање на проблемот, овој софтвер обезбедува максимално задоволство на корисниците секој пат!

Целосни спецификации
Издавач iMobie
Страница на издавачи http://www.imobie.com/
Датум на издавање 2020-08-04
Датум на додавање 2020-08-04
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Алатки за системот
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 31
Вкупно преземања 256

Comments: