Video Downloader Pro

Video Downloader Pro 3.25.2

Опис

Video Downloader Pro е врвниот интернет софтвер за преземање видеа од видео сајтови и нивно конвертирање во кој било формат. Тоа е најбрзиот и најлесниот начин да ги преземете вашите омилени видеа од YouTube, Facebook, Dailymotion, Vimeo, Metacafe и стотици други видео сајтови.

Video Downloader Pro може лесно да презема HD видеа од 1080p и 720p од YouTube. Можете исто така да преземате 8K, 5K, 4K, 2K и 3D видеа доколку се достапни. Video Downloader Pro има мотор за забрзување со повеќе нишки што ја зголемува брзината на преземање до 500%, па дури и повеќе! Исто така, поддржува симултани преземања за да можете да преземате повеќе од едно видео истовремено.

Video Downloader Pro ви овозможува да паузирате и да продолжите со преземањата доколку ви треба повеќе конекција за извршување на други важни задачи. Исто така, поддржува преглед на видео, така што додека преземате, можете да кликнете на копчето Преглед за да ја репродуцирате датотеката и да бидете сигурни дека тоа е содржина по ваш избор.

Video Downloader Pro ги поддржува сите популарни видео/аудио формати за да можете да зачувувате видеа како кој било формат за гледање на компјутер или мобилни уреди како iPhone, iPad или телефони со Android. Не мора повеќе да се грижите за проблемите со компатибилноста! Video Downloader Pro, исто така, ви овозможува да извлечете аудио преноси од видеата и да ги зачувате како mp3, ac3 рингтон или други формати со готови претходно поставени поставки за сите популарни формати достапни во самата апликација!

Ако тоа веќе не беше доволно - Video Downloader Pro автоматски ги додава преземените видео/музички датотеки во библиотеката на iTunes, така што на корисниците им станува полесно да ги синхронизираат својата музика и видеа со нивните iPhone/iPad/iPod уреди без никаква мака! И последно, но не и најмалку важно – Video Downloader Pro поддржува функција за влечење и спуштање, што значи дека корисниците имаат само влечење и пушти врски директно од прозорецот на нивниот прелистувач во прозорецот на програмата за да започнат со преземање веднаш!

Па што чекаш? Преземете го професионалното преземање видео сега и искусете молскавично брзо преземање заедно со неверојатни функции како што се моторот за забрзување со повеќе нишки, истовремено преземања, преглед на видео, поддршка за сите популарни формати, автоматско додавање преземени датотеки во библиотеката iTunes и многу повеќе!

Целосни спецификации
Издавач Vitato
Страница на издавачи http://www.vitato.com/
Датум на издавање 2020-08-04
Датум на додавање 2020-08-04
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 3.25.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 32689

Comments: