YouTube Downloader Converter

YouTube Downloader Converter 7.12.9

Опис

YouTube Downloader Converter е интернет софтвер кој ви овозможува да преземате и конвертирате видеа од YouTube, Facebook, Instagram, Dailymotion и илјадници други видео сајтови. Тоа е апликација за Windows која има мотор за забрзување на преземање со повеќе нишки што ја зголемува брзината на преземање до 500%. Со оваа апликација можете лесно да преземате UHD 8K, 5K, 4K, QHD 2K, HD 1080p и 720p видеа од YouTube.

YouTube Downloader Converter исто така ви овозможува да го преземате само аудио преносот од YouTube без да ја преземете целата видео датотека. Ова им олеснува на корисниците кои сакаат да заштедат простор на нивниот уред или само сакаат аудио запис од видео. Апликацијата исто така поддржува преземања на плејлисти за да можете лесно да добиете цела плејлиста со само неколку кликања или дури и само дел од неа ако сакате.

Апликацијата, исто така, им овозможува на корисниците да паузираат и продолжуваат со преземањата во секое време, како и да влечат и спуштаат врски директно во полето за пуштање со цел да започнат со преземање без да мораат рачно да копираат и залепуваат врски. Дополнително, може да конвертира видео/аудио-датотеки помеѓу MP4, FLV AVI WMV MOV MP3 AAC и кои било други формати за кој било уред што им го олеснува на корисниците на кои им требаат различни формати за различни уреди или апликации.

YouTube Downloader Converter автоматски ги оптимизира преземените видеа за популарните мобилни уреди, како што се iPhone-и, iPads, телефоните со Android, таблетите итн., така што тие непречено се репродуцираат на тие уреди без да мора да прават ништо друго откако ќе ги преземат. Изборно, апликацијата може да додаде преземени видеа/музика директно во вашата iTunes библиотека за да бидат подготвени кога ќе го синхронизирате вашиот iPhone iPad или iPod со iTunes, осигурувајќи се дека целата ваша музика е секогаш ажурирана на сите ваши уреди на Apple!

Целосни спецификации
Издавач Muziza
Страница на издавачи http://www.muziza.com
Датум на издавање 2020-09-07
Датум на додавање 2020-09-07
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 7.12.9
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 28
Вкупно преземања 3869

Comments: