YouTube Video Downloader Pro

YouTube Video Downloader Pro 5.24.2

Windows / Robin Software / 37226 / Целосни спецификации
Опис

YouTube Video Downloader Pro е врвен софтвер за преземање и конвертирање видеа од YouTube, Facebook, Dailymotion, Vimeo, Vine и стотици други видео сајтови. Со својот напреден мотор за забрзување на преземањето, можете да преземате видеа до 5 пати побрзо од нормалната брзина.

YouTube Video Downloader Pro поддржува 8K, 4K Ultra HD, 2K Quad HD, 1080p Full HD и 720p HD преземања од YouTube доколку се достапни. Исто така, ви овозможува да извлечете аудио пренос од видео и да го зачувате како MP3 или кој било друг аудио формат. Можете дури и да го преземете само аудио преносот без да ја преземете целата видео датотека!

YouTube Video Downloader Pro поддржува и преземања на плејлисти - само внесете ID на YouTube плејлиста и програмата автоматски ќе ги преземе сите или избрани видеа во плејлистата за вас. Плус тоа ви овозможува да паузирате, продолжите или откажувате преземања во секое време.

Најдобриот дел од овој софтвер е тоа што може автоматски да ги конвертира преземените видеа во кој било формат за кој било уред, така што тие непречено се репродуцираат на вашиот iPhone, iPad, телефон/таблет со Android Xbox PSP PS4 или друг уред. Има дури и опција за додавање преземени видеа/музика директно во вашата iTunes библиотека за да можете лесно да ги синхронизирате со вашиот iPhone iPad итн.!

YouTube Video Downloader Pro се интегрира со Internet Explorer и Firefox за да можете лесно да преземате и конвертирате кое било видео со само еден клик - нема потреба рачно да ги копирате и залепите URL-адресите! Можете исто така да повлечете и испуштите врска директно од вашиот прелистувач во неговото Drop Box за да започнете со преземање веднаш!

Па зошто да чекаме? Добијте YouTube Video Downloader Pro денес и уживајте во молскавично брзо преземање на сите ваши омилени онлајн содржини за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач Robin Software
Страница на издавачи http://www.robinsoftware.com/
Датум на издавање 2020-08-05
Датум на додавање 2020-08-05
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 5.24.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 59
Вкупно преземања 37226

Comments: