Adventure Galaxy

Adventure Galaxy 1.6

Опис

Добредојдовте во Adventure Galaxy, инди игра со поглед од прво лице што се одвива на вселенска станица во длабочините на вселената. Се будите на напуштена станица наречена „Скај станица“ и вашата главна задача е да излезете од таму што е можно поскоро. Но, брзо сфаќате дека нешто повеќе се крие помеѓу вас и ова место.

Истражете чудни и мистериозни места на вселенската станица, откријте ги сите нејзини тајни и мистерии. Надминете ги пречките и замките на вашиот пат, но подгответе се за какви било потешкотии на кои може да наидете додека поминувате низ вселенската станица.

Adventure Galaxy нуди уникатно гејмерско искуство со своите неверојатни визуелни слики, извонредни звучни ефекти и волшебна приказна. Играта се одликува со реалистична 3D графика која го оживува светот на Sky Station со живописни детали. Ќе истражувате темни ходници исполнети со тајни кои чекаат да бидат откриени, ќе решавате загатки за да напредувате понатаму во приказната на играта, ќе се борите со непријателите користејќи различни оружја пронајдени во текот на вашето патување и многу повеќе!

Играта вклучува и неколку нивоа на тежина, така што играчите можат да изберат колку предизвикувачка сакаат да биде нивната авантура - од лесен режим за оние кои само сакаат да уживаат во истражувањето на Sky Station без премногу предизвик или стрес; сè до хард режим за искусни гејмери ​​кои бараат интензивен предизвик!

Adventure Galaxy има и онлајн табли на водачи за да можете да ги споредувате вашите резултати со други играчи ширум светот - видете кој може најбрзо да помине низ Sky Station или дознајте кој ги собрал сите ставки на секое ниво! Со својата возбудлива механика на игра во комбинација со прекрасни визуелни и звук дизајн Adventure Galaxy сигурно ќе обезбеди часови забава за гејмерите од сите возрасти!

Па што чекаш? Преземете го Adventure Galaxy денес од широкиот избор на софтвер и игри на нашата веб-локација - започнете да ја истражувате Sky Station сега!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2020-09-08
Датум на додавање 2020-09-08
Категорија Игри
Под категорија Стрелци од прво лице
Верзија 1.6
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments: