Privacy Eraser Free Portable

Privacy Eraser Free Portable 5.4 build 3678

Windows / Cybertron Software / 3661 / Целосни спецификации
Опис

Дали барате сеопфатен пакет за приватност, алатка за оптимизација и чистење на компјутер? Не гледајте подалеку од Пренослив бесплатен гума за приватност. Ова се-во-едно софтверско решение е дизајнирано да ви помогне да ја заштитите вашата онлајн приватност и да го одржувате непречено функционирање на вашиот компјутер.

Privacy Eraser Free Portable е програма која е лесна за употреба која ви помага да ги исчистите сите траги од историјата на интернетот и минати активности со само еден клик. Исто така, може да го врати просторот на хард дискот со бришење на непотребни и непотребни датотеки, да го забрза сурфањето и прелистувањето на интернет, да ги зајакне перформансите и стабилноста на вашиот компјутер што го прави побрз, послаб и поефикасен.

Со својот интуитивен кориснички интерфејс, Privacy Eraser Free Portable го олеснува брзото бришење на сите траги од активноста на интернет, како што се историјата на прелистувачот, колачињата, кеш-датотеките, внесените URL-адреси итн., како и активноста офлајн, како што е списокот неодамна отворени документи или рециклирањето Содржина на корпата. Исто така, поддржува популарни веб-прелистувачи како Internet Explorer (IE), Microsoft Edge (Chromium), Google Chrome, Firefox и Opera итн., за да можете лесно да ги исчистите трагите што ги оставиле овие прелистувачи со само неколку кликања.

Покрај бришењето на трагите од онлајн активностите од хард дискот на вашиот компјутер или надворешни уреди за складирање, како што се USB-дискови или мемориски картички итн., Privacy Eraser Free Portable нуди и моќни алатки за оптимизирање на перформансите на системот, вклучително и дефрагментација на дискот што помага да се подобри брзината на пристап до датотеки; Чистач на регистар кој чисти невалидни записи во регистарот на Windows; менаџер за стартување кој им овозможува на корисниците да управуваат со програмите што се извршуваат автоматски при стартување на Windows; мемориски оптимизатор кој ја ослободува RAM меморијата што ја користат апликациите; пронаоѓач на дупликат датотеки што наоѓа идентични датотеки на системот; чистач на непотребни датотеки што ги отстранува привремените датотеки создадени од апликациите; Анализатор на простор на дискот кој скенира папки и подпапки на локални дискови и мрежни споделувања за големи и стари датотеки што повеќе не се потребни, но зафаќаат вреден простор на дискот итн.

Понатаму, овој софтвер обезбедува неколку дополнителни функции како што се безбедно бришење на чувствителни податоци користејќи алгоритми за воена оценка, поддршка за повеќе јазици, закажани задачи, автоматски ажурирања, приспособливи скинови и теми. Со своите напредни безбедносни карактеристики, Privacy Eraser Free Portable обезбедува целосна заштита од каков било неовластен пристап.

Сè на сè, ако барате ефикасен начин да ја заштитите вашата онлајн приватност додека вашиот компјутер работи со врвни перформанси, тогаш не гледајте подалеку од Privacy Eraser Free Portable. Овој сеопфатен пакет нуди сè што ви треба во еден практичен пакет – од чистење на траги од историјата на интернет до оптимизирање на перформансите на системот – што го прави идеален избор и за домашните корисници и за бизнисите.

Целосни спецификации
Издавач Cybertron Software
Страница на издавачи http://www.cybertronsoft.com/
Датум на издавање 2020-10-02
Датум на додавање 2020-10-02
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Одржување и оптимизација
Верзија 5.4 build 3678
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3661

Comments: